2777
2789
عنوان

شما با کمبود شدید محبت و خستگی روحی و تنهایی چه جوری کنار میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 56 پست
بی چشم داشت محبت کن یچیزی بپز ببر خودت پخش کن وقتی تشکر کنند احساس جالبی بینتون رد و بدل میشه برو خا ...

پیشنهاد خوبیه

من با همه خوبم، بادرکم

ولی همه سردن باهام

کاش منم اونجوری بار میومدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودمو دوس دارم به خودم میرسم ولی باز یه چیزی کمه میخوام یکی از بیرون بهم بگه دوست دارم، خوبی، مهربون ...

چقدر زن ایرانی بدبخته که همیشه حسرت شنیدن اینارو باید داشته باشه

منم تا حدودی مثل شمام نمیگم به این شدت ولی شوهرم زبون ابراز محبت نداره

اگر اشتباه کنم یا نکنه منفی باشه همون لحظه میگه ولی خوبیامو هرگز نمیگه

مثلا بگه چه خوشگل شدی بگه چه مهربونی بگه چه دستپختت خوبه بگه فلان ویژگیت چه خوبه 

اصلا

چجورین که حس کردی سردن؟ میشه توصیف کنی؟

همه سردن

همسرم سرد و آزارگر روحی

هیچوقت تولدم یا مناسبتی براش مهم نیست

تو بیماری نمیاد اصلا بچه چطوری

کل خونه رو تنهایی برق انداختم یه هفته طول کشید یکککبار نگفت خسته نباشی، خوب کردی ، چقد تمیز شده

فقط ازار روحی میده شدید

مادرم سرده جلوش زار میزنم سکوته

مریضم میرم پیشش سکوته

زنگ میزنم بغض دارم سکوته

خواهرم همش انتقاد میکنه

امروز دوبار بهم گفت ازت متنفرم

حوصله مو نداره

مادرم اونو دوس داره

دوست صمیمی ندارم

کار همسرم نذاشت داشته باشم

فقط یه آنلاین شاپ دارم 

و...

در واقع تو زندگیم از هیچ جایی محبت دریافت نمیکنم

چقدر زن ایرانی بدبخته که همیشه حسرت شنیدن اینارو باید داشته باشهمنم تا حدودی مثل شمام نمیگم به این ش ...

کاش اینا مغازه داشت می‌رفتی یکم میخریدی

میدونی میگم همه چیزو با پول نمیشه خرید

این حسای ضروری رو نمیشه بی جواب گذاشت

من دستپختم خوبه کیکام خوشمزه ست غریبه تر ها گفتن

ولی همسرم وقتی میاد خونه میگه باز بوی گند را انداختی اونم بوی کیک، یه بار یه مهمون سر سفره گفت تو عمرم قورمه‌سبزی اینجوری نخوردم با تعجب گفتم اینو میگی؟ خواهرم تمام توانشو گذاشت بعدش که متقاعدم کنه بد بوده

نمیخوام گدایی کنم میخوام از یه منبعی محبت بخرم نمیتونم دووم بیارم دیگه

میدونی چیزی ک من تجربش کردم بنظرم آدم باید اول ب خودش و بعد ب دیگران بدون چشم داشت محبت کنه تا ناخوداگاه محبت ببینه..حالا من وقتی دلم میگیره ب خودم میرسم..میرم بازار چیزی ک دوست دارم در توانم باشه برا خودم میخرم..بعضی موقع ها هم برای دیگران مخصوصا بچهام میخرم..کتاب میخونم ک چجوری بر آیندم پیشرفت کنم..ویسهای سید حسین عباسمنش عالین گوش میکنم آرامش میگیرم بعد جالبه وقتی ب خودم محبت میکنم میبینم هی بقیه بدو اینکه من بخام ب من محبت میکنن و من اون لحظه اصلا انتطار محبت از اون طرف نداشتما  

کاش اینا مغازه داشت می‌رفتی یکم میخریدیمیدونی میگم همه چیزو با پول نمیشه خریداین حسای ضروری رو نمیشه ...

میفهمم 🥲😔

اگه یه روز مثلا غذات بسوزه یا شور باشه صدبار میگن 

ولی هرروز که غذات عالیه و دسر خوشمزه پختی و.... صحبتی نمیکنن سکوت تعریف نمیکنن

بهترین راهکار اینکه خودتو ازشون دریغ کن.

دیگه کیک نپز غذای تازه و خوشمزه برای هر وعده نپز

خونتو زیاد تمیز نکن 

در کل کمتر سرویس بده 

بذار متوجه تفاوت بود و نبودت بشن

البته فکر نکن خیلییییی فرقی میکنن و بعدش برای کمترین کارات ازت تشکر ویژه میشه نه

فقط کمییییی متوجه تفاوت میشن 

میفهمم 🥲😔اگه یه روز مثلا غذات بسوزه یا شور باشه صدبار میگن ولی هرروز که غذات عالیه و دسر خوشمزه پخ ...

فقط بخاطر بچه هام میپزم

عاشق‌کیکن دلم نمیاد بگم نمیپزم

وگرنه خوابشو میدید

فقط بخاطر بچه هام میپزمعاشق‌کیکن دلم نمیاد بگم نمیپزموگرنه خوابشو میدید

بچه هات بزرگن یا کوچیک؟

اونا هم اهل تشکر و محبت کردن نیستن؟

من بچه ندارم ولی از الان روشون کار کن که قدردان باشن مثلا اگر کیک میپزی بفهمن که این کیک ساعتها زمان و انرژی برده ازت

اگه غذای گرم و تازه و خوشمزه میخورن بفهمن که زحمت ها پشتش بوده تا آماده شده و تشکر کنن قدردانی کنن تعریف کنن

بچه هات بزرگن یا کوچیک؟اونا هم اهل تشکر و محبت کردن نیستن؟من بچه ندارم ولی از الان روشون کار کن که ق ...

کوچیکن

پسرم ۸

دخترم ۳

تشکر میکنه خیلی آقاست 

تنها نورهای زندگیم

به اندازه موهای سرم آدما برای تربیتشون بهم تبریک گفتن، ولی همسر ناسپاسم همیشه منتقده همیشه

منظورم اینه الانم همشو انجام میدم، فایده ای برام نداره

چرا عزیزم نا امید نباش نتیجه میده.. بنظرم شما چون تو دهنت اینه ک نتیجه نمیده همونم برات اتفاق میفته... این آقای عباسمنش میگه همه چیز ب ذهنمون بستگی داره