2777
2789
عنوان

بنظرتون غسلم قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
منم وسواسه غسل دارم حتی زیر دوش هزار بار انجام میدم یکیش قبول شه😐😂

صد بار اومدن بهم غسل کردن و یاد بدن 

بازم چپ و راست و نمیفهمیدم باز صد بار غسل میکردم 

الان ک چند ساله دیگ غسل نمیکنم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
درسته عزیزم در ضمن سعی کنید وسواس نداشته باشید خیلی بده

خییلی بده، من وسواس دارم🤦🏻‍♀️

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو بار غسل کردم تو اولی به همه جا آب ریختم ولی بعد حس کردم دور ناخنام سفیده و رد کف و صابون مونده دو ...

قبوله عزیزم والا خدا هم اینقدر سخت نمیگیره 

مهم نیتته و هدفی که داشتی غسل انجام بدی و از نجاست پاک بشی 

چون شک داری قبوله عزیزم بعد از غسل کردن به شک نباید اعتنایی کنی مگه واقعا بعدش جایی از بدنت خشک ببینی 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
قبوله عزیزم والا خدا هم اینقدر سخت نمیگیره مهم نیتته و هدفی که داشتی غسل انجام بدی و از نجاست پاک بش ...

پس خیالم راحت شد مرسی عزیزم

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
بیشتر ببینید
با دست تر شده هم میشه غسل کرد چه برسه به کاسه آب شک بعد از غسل هم نیازی نیست بهش توجه بشه مگر اینکه ...

مرسی عزیزم

بیشتر ببینید