2777
2789
عنوان

چقدر مادرشدن سخته زایمان وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون وقت تموم دنیات میشه همون بچه وابسته میشی دیگه برای خودت نیستی

وابستگی به بچه دنیای دیگه ایه ! مثل بقیه وابستگی ها نیست ، آدم بخاطر بچه کارهایی میکنه که قبلا بخاطر هیچ کسی نکرده!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

وابستگی به بچه دنیای دیگه ایه ! مثل بقیه وابستگی ها نیست ، آدم بخاطر بچه کارهایی میکنه که قبلا بخاطر ...

چی بگم

خودم طرفدار رحم اجاره ای هستم 

میدونم یکم بی منطقه ولی چکنم

چه بهشتی گل...همون بچه میتونی باعث جهنم رفتن ادم بشه

بچه امتحان پدر و مادره ، چه خوب باشه چه بد ، میخواد ظرفیت پدر و مادرو بسنجه اینکه بچه باعث جهنم رفتن والدین بشه نشون میده ظرفیت روحی و فکری خود پدر و مادر پایین بوده ! مشکل مادره وگرنه بچه این وسط وسیله است

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

وابستگی به بچه دنیای دیگه ایه ! مثل بقیه وابستگی ها نیست ، آدم بخاطر بچه کارهایی میکنه که قبلا بخاطر ...

همین دگ

مادر کامل خودش و میذاره کنار بخاطر بچه

مخصوصا مادر ایرانی

واقعا اصلا عقلانی و منطقی نیست مادر شدن🤦‍♀️

چی بگمخودم طرفدار رحم اجاره ای هستم میدونم یکم بی منطقه ولی چکنم

نظرت قابل احترامه ، اما تو اولین لگدهای بچه ات اولین چرخش بچه ، اولین ضربان بچه ، رشد بچه ، بزرگ شدن شکم و همه رو لذتهاش رو از خودت میگیری!😅 میدونی چی میگم؟ تو که بالاخره مادر میشی! بچه دار میشی! چرا لذتهاش رو بدی یکنفر دیگه!

دقیقا به نظرم اینا رو گفتن مارو گول بزنن🤣🤣

اره بابا

دوستم همینو گفت

گفت ماما هعی میگفت زور بزن سرش اومد درحالی کا نیومده بود😂😂😂

کلا مادر بودن یه دروغه که یاد دادن به بچها که از خودشون بگذرن

همین دگمادر کامل خودش و میذاره کنار بخاطر بچهمخصوصا مادر ایرانیواقعا اصلا عقلانی و منطقی نیست مادر ش ...

آره قبول دارم مادرهای ما یک لول دیگه هستن ! کلا نه که از خودشون بزنن بلکه از جسمیت و روحیت و آخرت خودشونم بخاطر بچه میگذرن ، و این صد درصد خطاس!

گاهی هم بچه که ناخلف از اب درمیاد عزیزم

بچه ناخلف تا وقتی پدر و مادرش رو ناخلف نکنه ، خدا کاری به اون والدین نداره که ببرشون جهنم! 

چه بهشتی گل...همون بچه میتونی باعث جهنم رفتن ادم بشه

دیگه پدرو مادر فقط مسئولند تا جایی ک میتونن بچه ارو درست تربیت کنن و راهنماییش کنن بقیه اش دیگه دست اونا نیس اینو هم در نظر بگیر اگه انسان نیتش درست باشه مطمعن باشه بچه اش باعث خیر میشه براش

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

سرکار رفتن خیلی سخته ولی ساعت شروع و پایان دارهولی مادر شدن زمان نداره ۲۴ ساعته باید در خدمت باشیمن ...

وقتی حلاوتش رو چشیدی میبینی از اینکه کنار پاره تنت باشی خیلی شیرین تره تا سرو کله زدن با زن و مرد غریبه و هزار حرف شنیدن.

من خودم سالها در طلبش بودم.

بخاطر همین وقتی بهش رسیدم دور همه چیزو خط کشیدم

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊