2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم یا نه

200 بازدید | 25 پست

من نامزدم شیفت میمونه من از ساعت یک نیم تا همین بیست دقیقه پیش منتظرش بودم ک کارش تموم شه بعد بخوابیم 

من عصری ی لگ گرفتم حس کردم سایزش بزرگه قرار شد فردا ببرم عوض کنم گفتم حالا شایدم دمپا خریدم گفت برا باشگاه گفتم ن دمپا برا باشگاه دست و پا گیره برا پیاده روی اینا لگیرم یهو شروغ کرد عجب عجب کردن گفتم جذب تیست ک دیدم رفته تو‌ قیافه منم بهش گفتم برو بابا  

بنظرتون حق دارم خیلی زود عصبانی بشم نسبت ب واکنشای الکی این مدلیش یا نه خیلی سریع عصبی میشم هرچی از دهنم در میاد میگم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

اگه بهم حمله نمیکنن، نه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بهم حمله نمیکنن، نه

حق ندارم ؟

بابا خیلی جدیدا رو مخم میره سر هرچیز کوچیکی یهو قیافه میگیره منم از خودم بیخود میشم چهار تا حرف بهش میزنم 

حق ندارم ؟ بابا خیلی جدیدا رو مخم میره سر هرچیز کوچیکی یهو قیافه میگیره منم از خودم بیخود میشم چهار ...

نه

به حرفش گوش کن

حالا شلواری که میپوشی مهم نیست ولی اون اقتداری که با حرف گوش کردنت به مرد میدی خیلی مهمه و توی زندگیت تاثیر داره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید
من نفهمیدم ربطداره به شیفت کاریش عصبانی شدن شما از حرفش؟

منطورم این بود من این همه منتظر اون مونذم کارش تموم شه بیاد پیام بده ب من بعد بخوابیم 

بعد ابن عوض خوش بش کردن عجب عجب راه انداخته واسه شلواری ک هنو تو مغازه ست حب عین آدم بگو نخر 

بعد ک با شوخی بهش گفتم جذب نیست دیدم هنوزم تو قیافه ست دیگه منم داغ کردم بهش گفتم برو بابا 

فردام نیا سراغم اونم نتو خاموش کرد 

من شیش. هفتا پیام فرستادم واسش 

نهبه حرفش گوش کنحالا شلواری که میپوشی مهم نیست ولی اون اقتداری که با حرف گوش کردنت به مرد میدی خیلی ...

مشکل من ک شلوار نبود من ک کلا واسه باشگاه میخواستم بعد اون پرسید گفتم بیرونم میشه پوشید دمپا زو 

هنوزم نخریده بودم ک 

بگه نخر خب نمیخرم 

زورم میاد سریع بعش بر میخوره 

مشکل من ک شلوار نبود من ک کلا واسه باشگاه میخواستم بعد اون پرسید گفتم بیرونم میشه پوشید دمپا زو هنوز ...

باهم کنار بیاید دیگه 😁سر مسائل جزئی ناراحت نشو ازش

بیشتر ببینید
اگر مستقیم می‌گفت نخرمیگفتی بتوچه😅

ن من اینجوری نیستم 

بعد تازه گفت نمیدونم مدلش چیه یعنی ذهنیتی ندلشت در مورد لگ دمپا نباید میرفت تو قیافه ک منم عصبی شم 

یادبگیر بعضی وقتا الکی بگی چشم و درنهایت کار خودتو بکنی 

چشم گفتن حس خوبی بهشون میده توکه قراره در نهایت کارخودتو بکنی یه چشم ساده بگو موضوعو ببند

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

باهم کنار بیاید دیگه 😁سر مسائل جزئی ناراحت نشو ازش

فعلا ک هرچی از دهنم در اوود گفتم بهش تو پیامک فردا بیدار شه داستان داریم 

هرچند. قصد دارم گوشیمو خاموش کنم

یادبگیر بعضی وقتا الکی بگی چشم و درنهایت کار خودتو بکنی چشم گفتن حس خوبی بهشون میده توکه قراره در نه ...

میدونی من دقیقا همینم الانم بخثم شلوار نیست 

فقط ناراخت شدم خیلی تز اینکخ سر ی موضوع پیش پا افتاده واسه من عجب عجب میکنه 

فعلا ک هرچی از دهنم در اوود گفتم بهش تو پیامک فردا بیدار شه داستان داریم هرچند. قصد دارم گوشیمو خامو ...

چرا اخه 🥲

ببین این مسئله ی مهمی نیست الکی حالتون رو خراب نکن

بیشتر ببینید