2777
2789
عنوان

چقدر مادرشدن سخته زایمان وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 52 پست
آره راحت.پول پوشک و شیرخشک و بیمارستان و دکتر ودوا و بقیه موارد تا وقتی بچه قد میکشه اون بچه از تو ...

از پول خرج کردن خیلی راحت تره تا از جون خرج کردن

والا من حاضرم حامله نشم زایمان نکنم شب تا صب بیدار نمونم 

صب تا شب با بچه سر و کله نزنم، بجاش برم سرکار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از پول خرج کردن خیلی راحت تره تا از جون خرج کردنوالا من حاضرم حامله نشم زایمان نکنم شب تا صب بیدار ن ...

پس تاحالا سرکار نرفتی که بدونی چقدر سخته تا ساعت ۱۲ ۱ شب از صدای بچه خواب نری بعد ۶ صبح از رختخواب گرمت بزنی و بری سرکار جواب صد نفرو بدی و کل کل کنی آخرشم نگران قسط سرماه کرایه و ... باشی.

همه چی از دور قشنگه

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

🤣🤣🤣🤣 عزیزم من شیفت ۲۴ ساعته وایمیسم با من از شب بیداری صحبت نکن

منم سرکار میرفتم.

و این شرایطو داشتم و گذاشتمش کنار بخاطر بچه هام

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

منم سرکار میرفتم.و این شرایطو داشتم و گذاشتمش کنار بخاطر بچه هام

سرکار رفتن خیلی سخته ولی ساعت شروع و پایان داره

ولی مادر شدن زمان نداره ۲۴ ساعته باید در خدمت باشی

من خودم دوست دارم مادر بشم، الان هم اقدام هستم

ولی بنظرم مادر بودن خیلی خیلی سخت تره

بارداری و زایمان که دگ هیچی🤦‍♀️🤦‍♀️