2777
2789
عنوان

چجوری نزارم مهمون بیاد

321 بازدید | 19 پست

بابای من بی اندازه مهمون دوست هست ، مهمونی های بزرگ و شلوغ ۵۰/۶۰نفره، بحدی که اگر این همه مهمونی نمیدادیم این همه سال ، شاید می‌تونستیم پولدارترین آدم شهرمون باشیم بی اغراق ، اما تمام زندگیمون رو عقب افتادیم به همین دلیل، یعنی جوری عقب موندیم که مثلا اونی که ما خرجشو می‌دادیم و کمکش میکردیم ، الان باید به داد ما برسه ، چند وقت دیگه عروسیمه ، اول اینکه شوهرم فامیل نیست خداروشکر غریبه هست ، می‌خوام راهکار بدین چجور نزارم خانوادم دخالت کنن توی امور مهمونی دادن ندادن من و چجوری نزارم فامیلام بیان و آیندمو خراب کنن ،چون مامان و بابام خیلی میگن اره بعد از ازدواج توام باید هی مهمونی بدی به فامیل و .... نمیخوام آیندمم عین گذشتم خراب بشه ، کل سالهای عمرم روزانه مهمون داشتیم ،بدون آرامش بدون آسایش ،حتی نمیشه لباس راحت پوشید ،هی مهمون میاد باید لباس پوشیده بپوشی و ....توی خونمون آسایش نیست ،نگران آینده بعد از عروسیمم 

بگو همسرم خوشش نمیاد

خانواده ی همسرم برعکس ما از مهمونی و دورهمی زیاد استقبال نمیکنن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای خدا صبرت بده چی کشیدی خواهر 😐😐😐

با شوهرت هماهنگ شو بگو شوهرم نمیذاره خونه اونه اون نمیذاره کسی بیاد

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

بگو همسرم خوشش نمیادخانواده ی همسرم برعکس ما از مهمونی و دورهمی زیاد استقبال نمیکنن

اینو که حتما میگم 😓 یک دقیقه آسایش نداشتم توی خونه بابام ،حالا برنامه دارن آیندمم خراب کنن ، اینم بگم ما اول زندگی دستمون هم خالیه باید جمع کنیم و پس انداز کنیم به جای بریز بپاش

وای خدا صبرت بده چی کشیدی خواهر 😐😐😐با شوهرت هماهنگ شو بگو شوهرم نمیذاره خونه اونه اون نمیذاره کسی ...

بخدا کل سالهای مجردیم همین بوده ، آسایش نداریم مدام مهمون ، تیشرت و شلوار میپوشم اینقد مهمون میاد باید هی یچیز بلند بپوشی، خیلی وقتا میگیرم میخوابم نمیرم سلام کنم ازبس کل روز مهمون بوده ، اونوقت خانواده دعوا و داد و بیداد که نیومدی پیش مهمون

اینو که حتما میگم 😓 یک دقیقه آسایش نداشتم توی خونه بابام ،حالا برنامه دارن آیندمم خراب کنن ، اینم ب ...

خونه ت نزدیکه بهشون؟

اوایل ازدواج بیشتر آدما دستشون تنگ میشه ناراحت نباش عزیزم

پای حرفت وایسا و فقط اینو بگو

اگرم زیادی گیر دادن بهت بگو من دوست دارم در آرامش باشم و الآن تو گرونی و...پول مفت ندارم برای بریز و بپاش

مطمئنن شوهرت صداش در میاد چون هیچ شناختی از فامیل و آشناهای شما نداره

با این گرونی و..شکم خودمون رو سیر نگهداریم هنر کردیم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
بخدا کل سالهای مجردیم همین بوده ، آسایش نداریم مدام مهمون ، تیشرت و شلوار میپوشم اینقد مهمون میاد با ...

تصورشم برام خیلی سخته چون خیلی معذبم تو جمع و مهمونی 🥲🥲🥲

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

ببخشیدا ولی تقصیر خودتهاز همون‌ اول باید سفت وایسی و حرفتو بزنیبگو شوهر من دوست نداره خودمم همینطور

جایی که می‌خوایم زندگی کنیم یه شهر دیگه با دوساعت فاصله از خانوادمه اما به مطب دکترای خوب و گردشگری نزدیکه ، مثلا هی یهو بحث میشه مامانم یا فامیل میگن ها اومدیم دکتر فلان جا میایم خونت ،یا مامانم مدام اینو میگه ، منم چندبار قاطع گفتم که شوهرم خوشش نمیاد اتفاقا این جریان آسایش و خیلیم خوش مهمون نبودن واسه شوهرم مطرحه ، مامانم و خانواده فورا داد و بیداد میکنن که نیتت خرابه سر همین هنوز پول ازدواجتون جور نشده ،سر همین عاقبتت خیر نمیشه و ...

همیشه همینن ، یعنی مجردیم چیزی جز افسردگی نبوده و چیزی جز شلوغی و نداشتن آسایش

عزیزم ببین لطفا خودت و آرامشت رو الویت بذار و جلوشون وایسا  آخه یعنی چی دشمنیه این که نشد زندگی و بدتر اینکه واسه زندگیت هم تصمیم میگیرن اصلا اصلا اجازه نده به هر قیمتی