2777
2789
عنوان

میگم پسرا هم مثل دخترا درگیر ازدواج کردن هستن😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 186 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونا بچه بیشتر دوست دارن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بله ما در ب در دنبال ی دختر خوب میگردیم ای کاش گیر بیاد ازدواج کردن دختر اتفاقا راحت تر از پسراست

اگ هر پسری دوست دختر خودشو بگیره دختر بدی وجود نخواهد داشت😊

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

😂😂😂یعنی همه اینایی که خونه خریدن کلاه بردارن😂😂ولی الان قبول دارم که یخت شده اون قبلیا از بی عر ...

هرکی خریده از قبل خریده تو ارزونی

اصن همون سه میلیارد

با ماهی سی میلیون پس انداز ده سال طول میکشه خریدنش والا

فقط دخترایی که تو خانواده های سنتی و تعصبی متولد میشن آنقدر درگیر ازدواج هستن که برن طلسم و دعا و حرز و .... وگرنه اونی که شرایط نرمالی تو خانواده اش داره چرا باید ازدواج کنه مگراینکه خوشی بزنه زیر دلش اونم با این وضع اقتصادی 

وگرنه ازدواج هم قسمته مثل خیلی چیزای دیگه

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید
دقیقا درسته ندیدن تاحالا مردا وایه ازدواج پیش دعا نویس برن😂

سر نمازم دعا میکنم یه دختر خوب بیاد توی زندگیم

دعانویس و این چرندیاتو قبول ندارم

خیلی احساس تنهایی میکنم.ناراحتم بابتش.بیشتر بخاطر مسائل مالی نمیرم جلو.با اینکه ماهی 30 درآمدمه ولی اینقدر گرونیه که میترسم به شدت.چون خونه ندارم

میدونم 40 سالم بشه هم بازم کیس ازدواج هست ولی خب دلم میخواست زودتر تجربش کنم.که فعلا شدنی نیست با این اوضاع

یکی باشه به عشقش زندگی کنم برم سر کار.کلا الان زندگیم خیلی خالیه.حس هیچی نی

بنظرم هیچکسی تنهایی رو دوست نداره، فقط چون آدم مورد نظر رو نتونسته پیدا کنه یا شرایطش رو نداره مجبوراً تنهایی رو انتخاب میکنه.

ولی اینکه پیش دعانویس برن و به طلسم و بستن بخت و این چیزا باور داشته باشن، من فقط تو خانمها دیدم.

اگ هر پسری دوست دختر خودشو بگیره دختر بدی وجود نخواهد داشت😊

برادرم اهل رل زدن نیست وگرنه کار ما خیلی راحت بود بخدا😂

ما ک از خدامونه

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

هرکی خریده از قبل خریده تو ارزونیاصن همون سه میلیاردبا ماهی سی میلیون پس انداز ده سال طول میکشه خرید ...

دیگه خونه خریدن شده آرزو برا مردم

تو تهران یه آپارتمان ۲ خوابه فسقلی خریدیم ۸ میلیارد 

سر نمازم دعا میکنم یه دختر خوب بیاد توی زندگیمدعانویس و این چرندیاتو قبول ندارمخیلی احساس تنهایی میک ...

ای بابا انشالله خیره نگران نباش امیدوارم زودتر شرایطش فراهم بشه براتون🙏🌷🌺