2777
2789
عنوان

کادو تولد چی بدم

135 بازدید | 19 پست

بچه‌ها دوستم بزرگه . زیر ۲۵ ساله

به انیمه و گیم علاقه داره 

درون‌گرا 

تایپش intp فکر کنم

خیلی باهوش 

علاقمند به چیزای خاص

هر چقدر به مغزم فشار میارم نمی‌دونم وی بخرم واسه تولدش خوشش بیاد

قیمتشم مناسب باشه 

راهنمایی میکنید 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم براش کنسول میخزیدم و یه فلش پر انیمه 😁

مشکل این جاست خودش کانال انیمه داره 

کنسولم پولم نمی‌رسه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
لباس

کاسپلی منظورته ؟؟

ایرپاد

اینم خوبه 

اکشن فیگور شخصیتای انیمه مورد علاقشو بگیر یا وسایلی ک مربوط ب اون انیمه هستن مث لباس و گیفت و سربند ...

پیج یا سایتی می‌شناسی ؟؟

ببین یه چیزایی هس که هر دختری بهش علاقه داره و درکل واسه کادو میتونی به سلیقه خودت بگیری که یادگاری از خودت باشه 

مثلا یه قاب عکس، یه دکوری کوچولوی کیوت یا انواع اکسسوری هایی که دخترا عاشقشن، اودکلان و اسپری، جعبه موسیقیم میتونه گزینه خوبی باشه اگه گیرت بیاد 

ولی خودم یه دوست با این تایپ و دقیقا همین مشخصات دارم که عاشق کتاب و رمانه  

کتاب زیاد میخونه و واسه خودش میگیره به عنوان هدیه هم عاشقشون میشه (اما سختیش اینجاس که نمیتونستم بفهمم چه کتابایی نخونده😄)

چیزای مربوط به کتابم خوشحالش می‌کنه مثلا اینا که باهاش صفحه ای که خوندی رو مشخص میکنه و چیزای اینطوری(زیاد وارد نیستم🫠)

بعد اینکه عاشق چیزای معمایی هست مثلا این پرونده ها هس که باید حلشون کنی 

موسیقی هم علاقه داشت