2777
2789

من نزدیک سه سال پیش خاطر یه دختریو میخواستم بد جور یعنی عاشق شدم واس اولین بار توی زندگیم الانم خیلی از ازدواج این دختر نگذشته نمیخوام بیشتر توضیح بدم چون ذهنم میره سمت اون روزا و اذیت میشم راستش . خلاصه قسمت نشد من به اون دختر بگم تا اینکه شنیدم عقد کرده دختره . یه پنج شیش ماهی گذشت و یه دختری توی اقوام بود خونوادش قبلا من قرار بود یه بخشی استخدام شم خیلی بهم احترام میزاشتن و احوال پرسی میکردن اطرافیانم میگفتن که ازت خوشش میاد و قبولت دارن و خلاصه دوست دارن که دخترشون رو بدن بهت .خلاصه استخدام من کنسل شد و رفتار این خونواده عوض شد ولی من گفتم شاید حساس شدم . نزدیک دو سالی میگذره از اون استخدامی طی این دوسال من اومدم و استاد کار ام دی اف شدم . و تقریبا پنج شیش ماه پیش واسطه فرستادم خواستگاری این دختر فامیلمون که مادرش با حرفاش خیلی زخم زبون زد و دلم رو شکوند واقعا چون که انتظار داشت من همه چیزم توی سن ۲۳ سالگی روی روال می‌بود و اینا به کنار انتظار داشت انقدی پول داشته باشم که ماهانه هم به اونا پول بدم چون ازش شناخت دارم اینا رو میگم یه سری حرفا زد که به گوشم برسونن دلم رو شکوند حالا خدایی در یه حد بودیم چه خونوادگی چه مالی چه چهره اینو میگم که بدونید بخاطر این نبود انتظار داشتن من شروع زندگیم از خودشون بیشتر داشته باشم . حالا من صاحب این شغلم و خدارو شکر درآمد خوبی داره و فقط مونده ابزار بخرم و اینکه همون بخش استخدامیم جور شده و یه سری مراحلش رو پیش بردم و خدا بخواد اینجا هم جور میشه اینم حقوق خوبی داره . مادرم حرف توی دهنش نمیمونه پیش یکی از اقوام گفته و به گوش اونا رسیده حالا مادر این دختره باز مثل قبل احترام میزاره و زنگ میزنه و هی احوالپرسی و این حرفا تا متوجه قضیه من و قطعی شدنش بشه انگار که من حرفاش از یادم رفته . راستش خاطر دخترش رو میخواستم خدایی ولی با حرفاش با بی احترامی ها و طعنه زدنا و تحقیر کردناش به زور از سرم انداختمش آخه من آدم بی شخصیتی یا بی عرضه ای نبودم که اون بخواد اون حرفا رو به من بزنه . سر داستان اولی خیلی عذاب و رنج  کشیدم خیلی سخت گذشت بهم تا اینکه  دل بستم به این که اینم اینجور شد من آدم رفیق بازی و عیاشی نیستم و دنبال کار و زندگیم بودم و دنبال این بودم که توی این سن و حدودا ازدواج کنم و پام به گناه کشیده نشه و هیج وقت نخواستم وارد رابطه غیر حلالی بشم و اینکه دارم تلاشمم میکنم واس ساختن یه آینده خوب ناشکری نمیکنم ولی راستش دلم میگیره واس اینکه قسمتم شد این آخه حقم نبود 

داداش درآمدت چقدرہ؟

تھرانی؟

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زندگی شغلی ات که افتاده روی روال. 

وضعیت مالی ات هم که میتونه بهتر بشه. 

واقعا چند تا ناکامی یا حتی تعداد بیشتر توی روابط عاطفی تو این سن و سال طبیعیه. به خودت ترحم نکن. این موارد برای خیلی از پسرا پیش میاد.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

یادمه قبلنا هم در موردش تاپیک زدی 

رهاش کن بره.  یه شروع دوباره داشته باش آنقدر خودت گرفتار گذشته نکن. تو سال جدید برو سمت آدم های جدید و فرصت های جدید. 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

کلا این دخترو بیخیال شو

بدش هرکار میخای بکن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

انشالله بهترینا سهمت شه 💚

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

جوونی سنی نداری اگه از مادره دل چرکینی و اگه یه نمه کینه ای هم باشی مطمئن باش تو زندگی و بعدها روت اثر میزاره.

ولی این حقم به خانواده دختر بده که دلشون بهترین شرایط رو برای دخترشون بخواد . 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

پسر ده جا بیست جا میره خاستگاری یکیش قسمت میشه زود خودتو نباز و زود دل نبند و از خانواده خوب یک دختر خوب انتخاب کن.  انشاءالله که تا سال بعد به خوبی و خوشی بهترین ازدواجو می کنین

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

هرسری میای همینارو میگی ، حالا یا برو بگیرش یا برو دنبال زندگیت ،اخه تو هنوز خیلی کوچیکی کی وقت کردی چندبار عاشق بشی و شکست عشقی بخوری 🫤 فعلا کار کن همچیت رو اوکی کن تو خوب باشی کیس خوب همیشه هست فعلا زود برات

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂