2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ازدواج توی نوزده بیست سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 78 پست

من خودم از اون هایی بودم که مخالف ازدواج زود بودم ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم ازدواج خوب هروقت اومد، خوش اومد

با اینکه زندگی ها سخت شده و بار مسئولیت سنگین تر ولی اگر کسی رو دوست داری چه ۲۰ سالگی چه ۳۰ سالگی هیچ فرقی نداره 

هرچه زودتر بهتر 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم باید ب بلوغ عقلی و پذیرش برسی 💋فعلا مونده برسی تا اعلام آمادگی کنی

کی به بلوغ عقلی خواهم رسید
دیگه چیزی نمونده که نتونم درک کنمش
پس این بلوغ یعنی چی

if you could be anyone , would you choose yourself

ربطی به سن نداره

اگه به بلوغ فکری رسیدی خیلیم خوبه

مرد و زن ۳۰ ساله دیدم مغزشون هنوز مثه بچه هاس

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
ازدواج کلا اشتباهه، فرقی نداره تو کدوم سن، در هر صورت پشیمونی ولی بهتر ازدواج بکنی و پشیمون بشی تا ن ...

من این جملات و که میخونم دلم میگیره میرم به سمت پشیمونی😅

بستگی داره به زندگی آزموده و تجربه های زیسته ی شما اما ۲۴ به بالا سن خیلی بهتریه چون دید بازتری دارید بلوغتون بیشتره شناختتون از خودتونو جامعه و خواسته هاتون بیشتره ولی بازم فرد به فرد فرق داره

بستگی به عقل طرف داره یکی سی سالشه هنوز مثل بچه ۱۵ سالس رفتارشیکی هم ۱۸ سالش مث یه زن ۴۰ سالس عقلش

آخه کی تو ۱۸ سالگی عقلش شبیه زن ۴۰ ساله می‌شه؟ اونی هم که بشه ۱۸ سالگی ازدواج نمی‌کنه بخدا عقل داره.

من ۲۳ ازدواج کردم،کاش همسرم زودتر میومد ،وقتی ۱۸ سالم بود ،خیلی سود میکردم

به نظرم این جمله میتونه یکی از نشانه های ازدواج خوب باشه چون منم میگم کاش زودتر نامزدم میومد البته اون اومد من دیر بهش جواب دادم چون درگیر مشکلاتم بودم😢