2777
2789
عنوان

درد قلب

151 بازدید | 32 پست

سلام دوستای خوبم ممنون میشم راهنماییم کنید

تقریبا 3 ساله دردای شدیدی تو قلبم حس میکنم بعضی وقتا دردش نفس گیره جوری که نمیتونم تکون بخورم و نفس بکشم گاهی وقتا سیخ میزنه و اینکه ضربان قلبمم نامنظمه

چندبار رفتم دکتر یکبار شهریور ماه 1403 که نوار قلب ازم گرفت و ضربان قلبم کاملا منظم بود دی ماه رفتم دکتر و یه ضربان قلب کاملا نامنظم داشتم خط های ضربان قلبم به طور فجیعی نامنظم بود دکتر بهم میگه مشکلت عصبیه و از استرس و اعصابه و من اصلا آدم عصبی و استرسی نیستم و کلا آدم آروم و خونسردیم نمیدونم چرا با وجود آرومی و خونسردیم باز این دردا ولم نمیکنن و هرروز بدتر میشن 

میشه راهنماییم کنید و تجربیاتتونو در اختیارم بزارید،ممنون میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی اوقات آدم یه استرسی‌میگیره و خودشم حتی نمیفهمه و این ضربان قلب رو هم درگیرش میکنه، ۱هفته پرپران ...

برای استرس خوبه آخه من وقتی استرس میگیرتم و ناراحتی دست پام سست میشه ی جوری میشم کلا

اگه خوردی و درست نشد بهم بگو یه پيشنهاد دیگه دارم

شماپزشکی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

من عین خودتم، علائم مثل توعه، دکترم رفتم همه چیز خوب بوده، من تجربه خودما بهت میگم که ممکنه برای شما هم بوده باشه و خبر نداری چون من خود فرد بسیار آرامی هستم.... در کل به بچگی فرد مربوط میشه که آیا اون بچه تحت فریاد ها، جیغ ها، دعواها، کتک خوردن و.... بزرگ میشه

خیرتو اتاق عمل هستم و زیاد اینجور موارد دیدم.

ببخشید میشه بگید چجور مواردی دیدید ؟؟؟ 

آخه منم تا یکم استرس  میگیرم قلبم تند میزنه بعد ی پروپرانول ده میخورم بعد از نیم ساعت اوکی میشه 

اما میترسم ضرر داره باشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خیرتو اتاق عمل هستم و زیاد اینجور موارد دیدم.

خواستم بگم من تپش قلب دارم ولی بعدنوارواکوگفتن قلبم سالمه نمیدونن علتش چیه من میتونم اگه حالم بدشدپروپرانول بخورم؟روزی چنتا؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه