2777
2789

خب خب خب بالاخره نیش مادرشوهر دامن من رو هم گرفت تاالان طعنه نداده بود یه سه روز پشت هم بش زنگ زدم چون حالش بد بود کفتم پیگیر حالش باشم و این شد ک بم تیکه انداخت.....

داشتیم صحبت میکردیم خیلی بی ربط برگشت گفت اره من همین الانم به پسرم گفتم زن و شوهر همیشه هست همیشه پیدا میشه!!! اون پدر مادر هست که دیگه پیدا نمیشه!!!!

منم محترمانه و بالحن جدی گفتم بله ولی زن و شوهر هم جایگاه خودشو دارن همسر خوب پیدا نمیشه همونطور که پدر مادر پیدا نمیشه!!!

اونم دوباره حرف خودشو تکرار کرد!!

منم چون میدونستم صدام رو بلندگو هست و شوهرم داره میشنوه گفتم بله انشالله سایه پدرمادرها بالاسر بچه هاشون باشه.

البته بعد که گوشی رو قط کردم به شوهرم گفتم که من ققط زنگ زدم که پیگیر حال مامانت باشم این چه حرفی بود توقع نداشتم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز خاصی هم نگفته ، مثلا خواسته بگه منم مهمم ! 

جدا از اون وقتی مریضه نباز نیست هر روز زنگ بزنی ، یکبار زنگ بزن بسه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خدالعنتشون کنه 

مادرشوهر من عید رو زهرمارمون کرده عفریته 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ