2777
2789
عنوان

دلم برای دختر عمم میسوزه برادرزاده هاش عروس شدن هنوز نتونسته

| مشاهده متن کامل بحث + 5146 بازدید | 176 پست
خاله یا عمه من قاطی کردم

گفت برا اینکه لو نره اینجور نوشته که هنگ کنیم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

عزیزم باید متوجه اش کنی تکامل و موفقیت به ازدواج نیست . درسته آدم حس تهی بودن شاید کنه گاهی ولی بهتر از بودن با کسی است که می دونه باهاش با به جایی نمی رسه . خوش بگذرونه؛ خرج کنه مسافرت بره و ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر عالی

امیدوارم وقتی ب این سن برسم ب همه هدفام برسم اما برعکس اصلا دوست ندارم ازدواج کنم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید
مثلا توی خانواده همه کارمند دکتر مهندس بعد این بچه با این همه اپشن همسرش شغل خوبی نداشته باشه تحصیلا ...

اگه بزاره با حرف مردم ازدواج کنه هیچوقت ازدواج نمی کنه این خودشه که باید شغل شوهرشو تحصیلاتش رو یه دیگران خفن جلوه بده الکی نه ها مثبتهاشو بگه اینقدر بگه که همه حسرت بخورن...

مثلا همسر من مهندس مکانیکه من همه جوره قبولش دارم مدرکش از دکترا برای من بالاتره...چون خودش با مدرکش خط تولید راه انداخت و علمشو مستقیم وارد صنعت می کنه اطلاعاتش واقعا بالاست اینو هر کس میشینه کنارش می فهمه 

همسرم رو مثال زدم که بگم من همیشه از مثبتهای همسرم میگم...طوری که کسی که دکترا داره میاد میگه ای کاش منم قبل از دکترا گرفتن میرفتم عمیق رشتم رو یاد می گرفتم..اونجاست که مهندس بودن یا دکترا داشتنش برای دیگران بی اهمیت می شن و جرات نمی کنند حرفی بزنند

به نظر من راننده تریلی اگر بقیه چیزهاش مثل فرهنگ و تحصیلات خوب بوده...نباید فقط به این دلیل رد می کرد

تروخدا بش بگو حواسشو جمع کنه از این به بعد به نگاه بقیه کار نداشته باشه خودش بسنجه 

چقدر عالیامیدوارم وقتی ب این سن برسم ب همه هدفام برسم اما برعکس اصلا دوست ندارم ازدواج کنم

همه تو سن شما همینن وقتی سنشون بالاتر بره می فهمم نیاز به ازدواج نیاز انسان بودنشونه و نمی تونن نادیده بگیرن

انقدر همه رو رد کرده تو جوونی هاش الانم که بدتر سخت گیرتر شده

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

پوادار ترین آدم تو فامیل ما راننده تریلیه مهندس و دکتر و معلم انگشت کوچیکه اون نمیشن

مگه همه چی پوله اخه 

ادم باید بتونه شغل شوهرشو با افتخار بگه

این شغل مناسبه یه دکتر یا وکیل و مهندس نیست 

همه تو سن شما همینن وقتی سنشون بالاتر بره می فهمم نیاز به ازدواج نیاز انسان بودنشونه و نمی تونن نادی ...

ن تصمیمم عوض نمیشه

تصمیم گرفتم ازدواج نکنم تا الان هم دوست پسر نداشتم و تو هیچ رابطه ای نخواهم رفت

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید
ن تصمیمم عوض نمیشه تصمیم گرفتم ازدواج نکنم تا الان هم دوست پسر نداشتم و تو هیچ رابطه ای نخواهم رفت

عزیزم گفتم که بت همه همینو می گن یعنی حرف جدیدی نیست از خیلیا شنیدم که تصمیمم عوض نمیشه و شد

عزیزم گفتم که بت همه همینو می گن یعنی حرف جدیدی نیست از خیلیا شنیدم که تصمیمم عوض نمیشه و شد

مال من عوض نمیشه 

قطعا چند سال دیگه هم میام اینجا و میگم ازدواج نکردم

از خودم مطمئنم ب هرحال هرکی یک سبک زندگی دوست داره

بیشتر ببینید
مگه همه چی پوله اخه ادم باید بتونه شغل شوهرشو با افتخار بگهاین شغل مناسبه یه دکتر یا وکیل و مهندس نی ...

یعنی میگی اونایی ک زن راننده تریلی هستن نمیتونن شغل همسر شونو با افتخار بگن؟

هر مردی با هر شغلی ک درآمد حلال در بیاره و کار و تلاش بکنه قابل احترامه حتی اگر پاکبان و نظافت چی باشه 

باید رید توی مغزت با طرز تفکرت