2777
2789

نمیدونم چی شد اصلا به اینجا رسیدم خودم خودمو نابود کردم یه انتخاب اشتباه تو ازدواج ببین منو به چه روزی انداخته از یه دختر شاد وپرتلاش تبدیل شدم به یه تیکه سنگ که حای با دخترم هم حرف نمیزنم مشکلاتی که سال ها با همسرم داشتم وبعد هم مهاجرت منو به یه دامی انداخت دچار وسواس خیلی شدید بیماری شدم که وحشتناکه حتی از سرطان بدتره ده ماهه نابودم اصلا تو خودم نیستم خیلی هزینه های بالایی برای دکتر  وازمایش ونمونه برداری کردم با اینکه وضع مالی خوبی ندارم وانواع ازمایشاتی که هیچ نتیجه نداشته هر روز یه علامت دارم دارم روانی میشم خدا منو چرا به این روز انداخت بچه ها

من پیش دخترم نمیتونم گریه کنم میرم تو ماشین وخیابون گریه میکنم حالم بده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدا شدی مهاجرت کردی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

ایستادگی کنید تا روشن بمانین چون شمع های افتاده خاموش میشن اگه چیزی به قیمت آرامش تون تموم میشه بی ارزشه وقیمتی هم نداره پس نترسین نگران نباشین شما قوی هستین چون هدف پیدا کردین واسه آرامش رسیدن هاتون پس هدف تون انجام برسونید نگرانی ها نداشته باشین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید
ایستادگی کنید تا روشن بمانین چون شمع های افتاده خاموش میشن اگه چیزی به قیمت آرامش تون تموم میشه بی ...

اخه حالم بده همش فکر میکنم بیماری نادری دارم تنگی نفس دارم