2777
2789
عنوان

اگه یکی پنجاه تومن عیدی به بچت بده تو چقدر به بچش میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 113 پست
یا به بچه هاش پنجاه یه خودشم پنجاه یا کلا به خودش ندید فقط بچه هاش ۱۰۰یا۷۰

اووووووو تا خشتک شوهرمو پاره کنه دستمال سر درست کنه.به شوهر میگم میگه تک خواهره اشکال نداره .حتما نداشته در خالی که خونه دارن ماشین دارن وسایل خوب و ما مستاجر و پراید 

ششمین کاربری 😒

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من بدم از این کارا میاد .همیشه بیشتر عیدی میدم که من دوتا بچه دارم کسی به بچه هام عیدی داد من کم ندا ...

بعضیا شخصیتشون اینجورین گدا هستن گدابودن به معنی پول نداشتن نیست خواهر منم همین اخلاقو داره اهمیت نده بذار تو نادانی خودشون بمونن صد تومن دویست تومن عیدی اونا ما رو شاه نمیکنه 

همون دیگه باید نیت صدقه کنی.کوفتش بشه .

نه حالا صدقه  منظورم اینه اینبار تو زرنگی کن بگو خدایا من بیشتر عیدی میدم بهم برکت بده تو کریمی و بخشنده میدونم صدبرابرش رو بهم برمیگردونی

اووووووو تا خشتک شوهرمو پاره کنه دستمال سر درست کنه.به شوهر میگم میگه تک خواهره اشکال نداره .حتما ند ...

بنظرمن که باید مثل خودش بدید کارش واقعا زشته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
بعضیا شخصیتشون اینجورین گدا هستن گدابودن به معنی پول نداشتن نیست خواهر منم همین اخلاقو داره اهمیت ند ...

اره واقعا گدا صفت هستن.من توقع عیدی ندارم.اینکه بهش کم بدی بهش برمیخوره بدم میاد.خب اگه بهت برمیخوره یعنی خودتم نمیدونی نباید دست برادرزاده پنجاه بدی بعد بگی بچه من بزرگتره بیشتر بده

ششمین کاربری 😒

نه حالا صدقه منظورم اینه اینبار تو زرنگی کن بگو خدایا من بیشتر عیدی میدم بهم برکت بده تو کریمی و بخ ...

از خساستش ی چیزی میگم ی چیزی می‌شنوی .دست خودم نیست هر سال زور بهم داره عیدی میدم این خانواده .تازه اولا تازه عروس بودم و نپخته براش عیدی لباس هم می‌گرفتم .بعدش فهمیدم خودش مسخرم میکرده

ششمین کاربری 😒

۵۰ تا هزاری میدم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید

والا من هر چی عیدی بدم خواهر شوهرم کنار میده 

به بچم سال اول نداد 

الان بچش سال اول به همسرم گفتم نمیدم 

میگه ما نگاه به بقیه نمی‌کنیم😏😏😏 

امشبم خونه خواهر شوهر دعوت بودیم نگفت تولد فقط به عنوان افطاری رفتیم دویست گفتم برای تولدش 

بدش اومده که چرا ۵۰۰ ندادی 

خوب اونم همین مقدار میاره 

همون قدر تو رو خدا بابا عیدی واسه دلخوشی بچه است نه اینکه باهاش بچه بره ماشین شاسی بگیره 😑😑😑اون ۵۰ داد شما هم همون بدین بچه ها به همونخوشحالن نمیدونم را پدر مادر دلخورن نه کم داده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم