2777
2789

چه کابوسی بود 

نمیتونستم راحت زندگی کنم هر کاری میخواستم بکنم همش استرس درس و امتحان داشتم 

آلان خداروشکر دارم لذت میبرم از زندگی با اینکه درسام خیلی سخته باید بخونم نخونم میوفتم ولی خیلی بهتر از اون درد بود 

الان راحت زبانم رو میخونم باشگاه رو میرم فیلممو میبینم کار میکنم 

اه چی بود کنکور هیچ کار نباید می‌کردم درس های سخت رو میخوندم که آخرشم 100 دور همه چی رو عوض میکردن 100 تا قانون میذاشتن خیلی بد بود خلاصه 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم خیلی خوشحالم که از این دوران گذاشتم؛شکربا اینکه درسام سخت تر شده

خیلی دوران چرتی بود

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

منم امسال کنکوری نیستمبا اینکه واسه سختی درساکلی استرس دارماما خیلی خوبه

راحت شدم حاضرم دکترای رشته مو بگیرم ولی یک ثانیه کنکور سراسری بی عدالت رو ندم

دقیقا انگار از زندان آزاد شدی😁

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
واقعا هر روز هم یه قانون جدید میزاشتن

صبح بیدار می‌شدیم ی چی حذف میشد ی چی اضافه میشد