2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دمی گوجه برنج کته هست و مقوی تره منم برنج صاف کرده بخورم دلم ضعف میره ولی کته میخورم قشنگ تا وعده ...

من برنج سفید را چلو کش نمیکنم . میریزم پلو پز بپزه با آب و دون به حال خودش 

نه دمی گوجه برنج کته هست و مقوی تره منم برنج صاف کرده بخورم دلم ضعف میره ولی کته میخورم قشنگ تا وعده ...

پیاز را رنده درشت میکنم نیم سرخ که شد گوجه را ریز با پوست خورد میکنم به پیاز اضافه میکنم وقتی گوجه هم سرخ شد زردچوبه و فلفل و نمک میزنم . برنج هم باید ایرانی باشه 😋 به ازای دو پیمانه برنج سه تا نصفی آب بر میدارم . آبش که کشیده شد به ظرف دیگه با ته دیگ  نون انتقال میدم تا دم بکشه . گاهی خیلی کم رب گوجه هم با مواد سرخ شده ام سرخ میکنم خیلی خیلی کم باید باشه وگرنه مزه رب میگیره غذا . سیب زمینی نگینی سرخ شده هم به مواد اضافه میکنم . گاهی هم سرخ نمیکنم خیلی ریز میکنم قاطی گوجه با هم تفت میدم . و تیر خلاص اینه که چند حبه سیر درسته را لابلای برنج جاسازی میکنم از اول کار که معرکه میشه 

با سبزی خوردن و سالاد شیرازی و ترشی سیر 🤪

مزه ی پوست گوجه خیلی بهتر میکنه مزه ی غذا را . گرچه بدون پوست ظاهر غذا بهتر میشه 

اگه ته دیگ نذاری ، برنج میسوزه بخاطر رب و گوجه

به دلم دمی گوجه خواست چطور درست میکنی ؟

پیمانه های آب را به گوجه و اینا که سرخ کرده اضافه کن بعد برنج را بیفزا . وقتی آب برنج کشیده شد لابلاش چند حبه سیر جاسازی کن