2777
2789
عنوان

سینه های بزرگ ینی دردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 55 پست
برای این افتضاح بزرگ شده

ورزش کنن زیاد حجم نمیگیرن 

من با وجود ورزش بازم حجم گرفتم 

اگه ورزش نمیکردم منم میترکیدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من سینه هام خییلی بزرگهخواهرم سینه هاش خیییلی کوچیکه

متاهلی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
بلهبچه ام شیر دادماز مجردی بزرگ بوداویزون نیست اما بزرگه و اعصاب خردکن

خب متاهلی تاثیر میزاره 

باید حتما ورزش کنید 

بیشتر ببینید

من زیادم بزرگ نیست یکوچولو بزرگه همین الان گردن درد دارم نشستم پشت گردنم و بالای کمرم درد میکنه

سایز چندی؟ ادم برا هرچیزی بره زیر تیغ نمیشه که 🫤

زندگیه پر حیاهوی پوچ

من زیادم بزرگ نیست یکوچولو بزرگه همین الان گردن درد دارم نشستم پشت گردنم و بالای کمرم درد میکنهسایز ...

۷۵ اندازمه ۷۰ هم به زور شاید. ولی خیلی ریزنقش و لاغرم اصلا سینه هام به هیکلم نمیاد

۷۵ اندازمه ۷۰ هم به زور شاید. ولی خیلی ریزنقش و لاغرم اصلا سینه هام به هیکلم نمیاد

اوووووو

خوبی بابا منم گفتم چندی حالا😐

من ۸۵ تازگیا هرچی سوتین ۸۵ میگیرم کوچیکه یکمی 

ریزه میزه نیستم البته

زندگیه پر حیاهوی پوچ

خوبی که😵‍💫😵‍💫من برای من برو بالاااااا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎