2777
2789
عنوان

بهم گفت هرزه

1116 بازدید | 69 پست

سلام دخترا. خیلی حالم گرفتس لطفا بخونین کامل بعد نظر بدین

من با یه پسری ۷ ماه تو رابطه بودم

از همون اول بم گفته بود شرایط مالیش خوب نیست و هرچی کار میکنه تا دوسال میره جا قسط، با این حال باهاش مونده بودم چون بقیه چیزاش اوکی بود و طبقه بالا باباش اینا خونه داشت میخواست ماشینم بگیره میگفتم حالا وضعشم خوب میشه..

من همون اول حس کردم یکم خسیسه بخاطر یسری حرفا و رفتاراش و چنبار غیر مستقیم و مستقیم بهش گفتم ک آره با اینک وضعت خوب نی میتونی یسری کارا کنی درحد چن شاخه گل و یکی دوماهی یبار ی کادو درحد اکسسوری چیزی.. اونم فک کرده بود من آدم پرتوقعی هستم و اینا.. چنبارم گفته بودارزو هاتو پیش من نیاری و فلان میگف ک قصدش جدیه..

گذشت تا اینک ما یکی دوماه هروز بحث داشتیم چون من حس میکردم دروغ میگه یسری چیزارو و کلا حس اطمینان و اعتماد بش نداشتم . و تو این ۷ ماه چن بارم خواستم باش کات کنم هی نزاشت. تا اینک باش کات کردم ولی یجورایی هدفم این بود ک تنبیهش کنم دو دل بودم ک کاملا کات کنم یا ن چن روز پیگیر شد دیگه نشد تا روز پنجم ک پیام داد یسری وسایلت پیشمن بیا ببرشون منم گفتم نمیخوامشون . بعد تقریبا یماه بعد کات ی اتفاقی افتاد ک من فک کردم بهم خیانت کرده بوده دراومدم کلی پیام دادم فشش دادم درحد لاشی اینا.. ثابت شد اشتبا فک کردم و چن روزی حرف زدیم بعد دراومدگف دلم تنگ شده بریم بیرون.. بعد وسطاش گف بخاطر گشنه بازیات از چشم افتادی درصورتی ک من ن هیچوقت پولی ازش خواستم ن هیچ چیز دیگه ای . منم اینو ک گف دوباره کلییی ویس دادم فشش دادم زورم گرفت منی ک با این شرایطش باهاش مونده بودم و هیچیم نخواستم تنها انتظار چن شاخه گل بود اینو گفته

بعد اونم دراومد بم گفت هرزه هرجایی.. و همو بلاک کردیم

الان تقریبا دوماه از کات میگذره ولی این حرفش ک یادم میاد اذیت میشم چون هیچ هرزه بازی درنیاوردم تو کل عمرم هیچکاری نکردم حتی رابطه جن.سی هم باهاش نداشتم ینی واقعا همچین فکری راجبم کرده؟:) یا چون من کلی فشش دادم اینو گفته؟ حالم خیلی بده حتی حس میکنم مقصر خودمم ک رابطه ب اینجا کشیده شد چون اون از لحاظ توجه محبت چیزی کم نمیزاشت ولی من همیشه دودل بودم سرش و سرد بازی درمیاوردم اونم همیشه میگفت تو محبت نمیکنی سردی بام و هی میخواستم کات کنم هی جلومو می‌گرفت طوری ک دیگه خسته شده بود

بگو هرزگی از مادرته

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگفتب حتما خودت هرزه ای که بقیه رو اینجوری میبینی😐

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

ولش کن پسری که بخواد خوشحالت کنه هر جور شده این کار رو می‌کنه‌. داداش منم کلی قسط داره ولی برای دوست‌دختزش همه چی می‌خره حتی شهریه‌ی دانشگاه آزادش رو هم میده. شاید بگی قسط‌هاشو چجوری میده؟ میاد از من قرض می‌کنه! راجع به اون هرزه هم معلومه حسابی بهش فشار اومده. ولی کاش دیگه بهش پیام نمی‌دادی.

اولا این‌که به نظر من درست نیست برای تنبیه کات کنی یا باید تو تصمیمت جدی باشی یا هیچوقت اسمشو نیاری حتی برای تهدید. دوما که دلیلی نداشت هر چی میشد بگیریش به فحش، می‌تونستی هر کاری میکنی مودبانه بکنی، معلومه تو فحش بدی اونم میده. در کل هم پسر خسیسی بوده، بی‌احترامی هم که کرده، رابطه‌تون دیگه تموم شده، بپذیر، باهاش کنار بیا، درگیرش نباش و به ادامه‌ی زندگیت برس

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

اونی که رفته دیگه رفته

اون ی حرف پروند و رفت انقدر با خودت حملش نکن

بعد هم اونی که ی شاخه گل و اضافه بدونه بعدها اوه زندگی با هم میکردین سر هر خریدی منت سرت میذاشته و برای هرچیزی کلی حرف باید ازش میشنیدی

همون بهتر که نیست

فوش داده دیگه 

از عصبانیت 

منظورش این نی که هستی دورازجون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
میگفتی هرزه زنیه که اینطوری تربیتت کرده

لطفا اینطوری راهنمایی نکنید اولا مادرش گناهی نداره.ثانیا مگر دختر یاسوج رو ندیدی به خاطر توهین دختره به مادر پسره، پسره و دوستاش دزدیدند و اینکار و کردند.مادر و خواهر هر کسی خط قرمزشونند.به خودش هر چی میخواد بگه

سلام 

خیلی بگونه دو طرف رفتار کردید چقدر رابطه تون جنگ روان بوده برای هر دو طرف .

به چه حقی فحش دادی بهش بعد اون با چه رویی بهت افترا زده . در کل در حد هم رفتار کردید . بنظرم به بلوغ کافی برسه آدم بعد وارد رابطه بشه

کاملا تقصیر خودته چرا پسری که خسیسه و از همون اول میگه اینو ندارم پول ندارم قسط زیاد دارم میری تو رابطه این میخاد تورو سینجین کنه تا فردا از کول و بارش بالا نری پسری که تا یه سال رابطه از وضعیت مالیش چیزی نگه برو تو رابطه اون بخاطر اینکه تو چیزی نمیخای با تو بوده نه بخاطر خودت چون کم توقع بودی هم بهت گفته ه.رزه