سلام دخترا. خیلی حالم گرفتس لطفا بخونین کامل بعد نظر بدین
من با یه پسری ۷ ماه تو رابطه بودم
از همون اول بم گفته بود شرایط مالیش خوب نیست و هرچی کار میکنه تا دوسال میره جا قسط، با این حال باهاش مونده بودم چون بقیه چیزاش اوکی بود و طبقه بالا باباش اینا خونه داشت میخواست ماشینم بگیره میگفتم حالا وضعشم خوب میشه..
من همون اول حس کردم یکم خسیسه بخاطر یسری حرفا و رفتاراش و چنبار غیر مستقیم و مستقیم بهش گفتم ک آره با اینک وضعت خوب نی میتونی یسری کارا کنی درحد چن شاخه گل و یکی دوماهی یبار ی کادو درحد اکسسوری چیزی.. اونم فک کرده بود من آدم پرتوقعی هستم و اینا.. چنبارم گفته بودارزو هاتو پیش من نیاری و فلان میگف ک قصدش جدیه..
گذشت تا اینک ما یکی دوماه هروز بحث داشتیم چون من حس میکردم دروغ میگه یسری چیزارو و کلا حس اطمینان و اعتماد بش نداشتم . و تو این ۷ ماه چن بارم خواستم باش کات کنم هی نزاشت. تا اینک باش کات کردم ولی یجورایی هدفم این بود ک تنبیهش کنم دو دل بودم ک کاملا کات کنم یا ن چن روز پیگیر شد دیگه نشد تا روز پنجم ک پیام داد یسری وسایلت پیشمن بیا ببرشون منم گفتم نمیخوامشون . بعد تقریبا یماه بعد کات ی اتفاقی افتاد ک من فک کردم بهم خیانت کرده بوده دراومدم کلی پیام دادم فشش دادم درحد لاشی اینا.. ثابت شد اشتبا فک کردم و چن روزی حرف زدیم بعد دراومدگف دلم تنگ شده بریم بیرون.. بعد وسطاش گف بخاطر گشنه بازیات از چشم افتادی درصورتی ک من ن هیچوقت پولی ازش خواستم ن هیچ چیز دیگه ای . منم اینو ک گف دوباره کلییی ویس دادم فشش دادم زورم گرفت منی ک با این شرایطش باهاش مونده بودم و هیچیم نخواستم تنها انتظار چن شاخه گل بود اینو گفته
بعد اونم دراومد بم گفت هرزه هرجایی.. و همو بلاک کردیم
الان تقریبا دوماه از کات میگذره ولی این حرفش ک یادم میاد اذیت میشم چون هیچ هرزه بازی درنیاوردم تو کل عمرم هیچکاری نکردم حتی رابطه جن.سی هم باهاش نداشتم ینی واقعا همچین فکری راجبم کرده؟:) یا چون من کلی فشش دادم اینو گفته؟ حالم خیلی بده حتی حس میکنم مقصر خودمم ک رابطه ب اینجا کشیده شد چون اون از لحاظ توجه محبت چیزی کم نمیزاشت ولی من همیشه دودل بودم سرش و سرد بازی درمیاوردم اونم همیشه میگفت تو محبت نمیکنی سردی بام و هی میخواستم کات کنم هی جلومو میگرفت طوری ک دیگه خسته شده بود