2777
2789
عنوان

بهم گفت هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 69 پست
اون پسره شماره ی دختر بیچاره رو گذاشته بود تو سایتای صیغه یابی. بعد دختره فحشش داد

دقیق نمی دونم ولی به نظر دختره بعد حالا هر جرف اشتباه پسره اومده عکس مادر پسره رو استوری کرده که فوت کرده و چیزای بدی نوشته.دختره میتونست از طریق پلیس فتا پیگیری کنه.نباید خودشش و درگیر بیشتر می کرد.من فقط میگم اینقدر الان یه حرفی که این پسره زده ارزش نداره که بخواد به مادرش این خرف و برگردونه و  خدای نکرده مشکلات بیشتر بشه.کارما یقه پسره رو دیر یا زود می گیره.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چیو به چی ربط میدین واقعاپسره فحاشی کرده جوابشم شنیدهقضیه اون دختره یاسوجی فراتر از ایناس، عکس مادر ...

خوب اون هم از مسائل کوچیک شروع شده دوستان گفتند می گفتی مادرت هرزه ولی من میگم کش ندید مسئله رو.مگه پدر مادر دختر یا پسر توی دعوا و رابطه اینها دخیل بودند که حالا توی دعوا اسمشون بیاد.به همدیگه هر چی دلشون میخواد فحش بدند.پای ناموس رو وسط نکشند

اگر دو دل بودین، قطعا چیزی در پشت پرده درست نبوده. شما نشانه‌ها را دریافت میکردین، ولی چون دوست داشتین فلانی آدم درست زندگی شما از آب دربیاد، نشانه‌ها را انکار میکردین.

فحاشی اشتباهه، شاید اون هم دو ماهه تو فکر فحش شماست! 

سعی کنید از این مرحله گذر کنید. این اتفاق یکبار افتاده، ولی هزاران بار بهش فکر کردین و مغز و بدنتون به این نتیحه رسیده که این اتفاق هزار و یکبار افتاده! هر چه بیشتر بهش فکر کنید این زخم عمیقتر میشه.

درسی باشه برای شما که هرگز فحاشی نکنید و اگر طرف فحاشی کنه توی دلتون بذارید به این حساب که عزیزان خودش را صدا زده!

مشکل ما دخترا این هست که آینده را با تصورات خودمون میسازیم که فلانی وضعش خوب میشه و چند ماه دیگه اوکی میشه و این حرفها! و زود دل میدیم در حالیکه طرف خودش را اثبات نکرده. هر وقت کسی اومد تو زندگیتون که به جای شعر گفتن، به هر آنچه باید یه جنتلمن انجام بده عمل کرد، اونوقت با احتیاط دل ببندید. 

هر وقت با کسی آشنا میشید اجازه بدید خانوادتون بدونن، اینجوری نه فحش میخورید، نه ارتباط بی‌دلیل طولانی میشه. اینطوری کسانیکه جدی نیستن میپرن. ارتباط دوستی نهایت ۳ ماه. بعد باید موارد در چهارچوب خانواده بررسی بشه. خیلیها هستن چند سال دوست میشن ولی چند هفته هم زیر یه سقف نمیتونن زندگی کنن.چون توی اون چند سال فقط وقت گذشته و شناخت عمیقی حاصل نشده.

اونی که رفته دیگه رفتهاون ی حرف پروند و رفت انقدر با خودت حملش نکنبعد هم اونی که ی شاخه گل و اضافه ب ...

حملش نمیکنم گاهی یادم میاد اذیت میشم دلم میخواد تلافیشو سرش درارم منی ک حتی پسری دایرکت میداد بهش میگفتم تو خیابون پسری میدیدم دوثانیه نگا میکردم حس خیانت بم دس میداد و خودش میدونست چقد سرسنگینم چرا همچین حرفی بم زد؟

کاملا تقصیر خودته چرا پسری که خسیسه و از همون اول میگه اینو ندارم پول ندارم قسط زیاد دارم میری تو را ...

چون با خودم گفتم حالا ک ظاهرش اوکیه و رفتارش خوبه(اوایل) عرضه داشته باشه وضعشم خوبمیشه

چون با خودم گفتم حالا ک ظاهرش اوکیه و رفتارش خوبه(اوایل) عرضه داشته باشه وضعشم خوبمیشه

نه عزیزدلم پسر جماعت هرچقدر ملاحضه شو نداشته باشی بیشتر عاشقت میشه و ولت نمیکنه تجربه هست 

خفه بابا گشنه بره گم شه مرتیکه گاو همون بهتر کات کردی

بعد جالب اینجاست یطوری هی میگفت تو ازم انتظار داری یطوری گندش کرده بود هرکی نمی‌دونست فک میکرد من تو این ۷ ماه کلی چیز ازش خواسته بودم درصورتی ک هیچوقت درخواست هیچی ازش نکردم

همه ی پسرا دنبال کسی میگردن ک لنگه ننشون باشه 

اگه ول کرد بدون ننش جن.. دست و دنبال یکی مث ننش میگرده 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
خودتون گفتین فحاشی شکاکی کش دادن مسائل

الکی شکاک نشدم و تهمت نزدم بخاطر یسری رفتارا خودش لود

چنبار دراومد راجب یکی از همکارا دخترش صحبت کرد ک دماغشو عمل کرده خوشگل شده خودشو میگیره. منم شک کرده بودم رفتم دختره رو با پیج فیک فالو کردم بعد دختره استوری گذاشته بود جلو ماشینی ماشینش شبیه این پسره بود منم فک کردم تا کات کردیم رفته باهاش یا همون خیانت کرده

و اینک تا کات کردیمم رفت فالوش کرد اینم دلیل دوم

دلیل سوم هم اوایل رابطه با پیج فیک امتحانش کردم پا داد قسم خورد خودشو کشت گفت گوشی دست دوستم بوده مامانش حتی فرستاد بهم زنگ زد و و ..

این پسرا لیاقت ندارن به خاطرشون بخوای قانع باشی ، هرچی بیشتر خرج کنی بیشتر قدر میدونن مثل اینکه

منم امثال یکی از همین بی لیاقتارو داشتم🙂

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

دختر تو ارزشت خیلی بیشتر از اینه که به یه پسر اینطوری فرصت بدی و همچین چیزایی بارت کنه 

ولش کن 

گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 

اینجور رابطه ها به درد نمیخوره از خدا میخوام یه فرد شریف و آقا به عنوان همسر بیاد زندگیت 

نه میخواسته حرصت و در بیاره.ناراحت نباش تو دعوا که نون و حلوا نمیدند.فحش رد و بدل میشه

اهوم حس میکنم مقصر خودم بودم چون اول قضاوت اشتباه کردم کلی فشش دادم چیزی نگفت دراومد توضیح داد

بعد گفت گشنه بازی درآوردی هم ۲۰ تا بیشتر ویس دادم فشش دادم اونم اینو گف