2777
2789
عنوان

سینه های بزرگ ینی دردسر

1151 بازدید | 55 پست

حس میکنم درد شونه ها و گردنم هم ربط داره به این قضیه. زود خسته میشم سوتین می بندم اذیت میشم نمی بندم هم اذیت میشم. همش هم در حال درد گرفتنه. سونو رفتم دکترگفت بخاطر بافت فیبروگلاندولاره. الان دراز کشیدم یه لحظه دلم خواست پاشم برقصم یادم افتاد سینه هام بزرگه بیخیال شدم. اگه از عمل نمی ترسیدم میرفتم عمل میکردم. کس دیگه ای این مشکلو داره؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی که شمارو اذیت میکنه ارزوی خیلیهاست😂

دنیا جای عجیبیه=)

اره عزیزم بار چندمه میشنوم سینه بزرگ باعث گردن درد میشه ..

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ده هر کی فیزیک بدن متفاوتی داره . دوس داری عمل کن ولی من شنیدم هم دردناکه هم پر خرج ‌ تا دردسر پزشکی برات ایجاد نشده بهتره عمل نکنی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

مواظب باش خمیده رو به جلو نشی مشکل سینه های بزرگ ممکنه باعث خمیدگی رو به جلو قوز بشه در دراز مدت

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا