2777
2789
عنوان

شما بودین با این پسر ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 39 پست
پسر خوبی بنظرمیاد آخه

پسرا بعد ازدواج وابستگیشون به خانوادشون مخصوصا مادرشون خیلی بیشتر میشه 

تغییر دادنش غیر ممکنه 

البته هیچ انسانی کامل نیست ببین بدون تغییر دادنس میتونی تحملش کنی قبول کن وگرنه نه

الانم بگه کمتر کمک میکنم بازم هر چی از ازدواجتون بگذره بیشتر و بیشتر به اون چیزی ک قبلا بود برمیگرده ...

بعد یه چیزی هم هست ، میدونین احساس میکنم مامانش اینو مثل شوهرش میدونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرا بعد ازدواج وابستگیشون به خانوادشون مخصوصا مادرشون خیلی بیشتر میشه تغییر دادنش غیر ممکنه البته ه ...

فقط بحث پول نیست  ، احساس میکنم یه ذره بی درک هم  هستن 

چند وقت پیش  با زبون روزه مادرش اونو کشونده برده  یه چیز کم ارزش رو که خریده بودن ،  دو باره عوض کنن .

دلم سوخت 

اگه میتونی هضمش کنی زنش شو هیچ امیدی ب تغییر نداشته باش که زندگیتو خراب میکنه

قط بحث پول نیست  ، احساس میکنم یه ذره بی درک هم  هستن 

چند وقت پیش  با زبون روزه مادرش اونو کشونده برده  یه چیز کم ارزش رو که خریده بودن ،  دو باره عوض کنن .

دلم سوخت 

من که نمیتونم اینجوری تحمل کنم خودت میدونی مبتونی تحمل کنی اولویت اول همسرت مادرش باشه ؟

من که اصلا

با اینکه اولویت اول شوهرم منم بازم این قضیه رسیدن به خانوادش خیلی وقتا عذابم میدن

خواهر از این واسه تو شوهر از آب در نمیاد از ما گفتن بود دو پا داری دوتا هم قرض کن تا میتونی ازش فاصله بگیر

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
یعنی هیچ حقوق یا بیمه ای خانواده ش ندارن؟؟؟خواستگارت چقدر درامدشع؟چ خرجایی براشون میکنه؟چند نفرن؟؟؟م ...

همشون ازدواج کردن فقط این مونده .  یه اجاره میگیرن با یارانه .  نمیدونم شاید بازم درآمدی داشته باشن .