2777
2789
مال یاسوجی شما؟

نه دوستام دانشجو بودن فرار گددن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
یا خدا خود دختره مقصر بوده...

حالا حقشم تجاوز گروهی نبود نهایت کتکش میزدن ن اینک هم کتک هم تجاوز اون هم گروهی یا پخش کردن فیلمش.

ولی کلا ادم نباید تو مجازی با کسی کل کل کنه ادم مریض زیاده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دکتره دیگه چرا کشته شده؟

دیوونن دیگه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
بیچاره زن ها 💔

اونایی هم که بزرگ شدن و تجاوز کردن به اون دختر

توی دامن یه زن بزرگ شدن 

یکیشون مامانشون مرده بود 

بقیشون چی 

این چیزا رو جنسیتی نکنید 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
ن دختره تو گروه با پسره دعواش میشه پسره هم مامانش تازه فوت کرده بوده دختره میگه مامانت از بس رابطه د ...

وااای وااای واااایواقعا این چرت و پرتا رو گفته😮

من فقط شنیدم کل کل بوده  اگه واقعا اینطوری گفته خیلی بیشعور بوده .

حقش بوده .

اگه اینطور نبوده پس پسرا خیلی وحشی بودن حقشونه اعدام شن

هعی کاش بجای خودکشی مهاجرت میکرد

لابد شرایطش و نداشته

خدا بیامرزتش و بهش آرامش بده

بله دعوا میشه و کار ب حرفای بقولی ناموسی میرسه و بعد فیلمشو پخش میکنن

قطعا شرایطش دیگه قابل تحمل و زندگی نبوده

کاش سرنوشت براش بهتر رقم میخورد

جرم فحاشی ، تجاوز و مرگه؟ 

اگه طرز تفکرتون اینه برین یه فکری به حال خودتون بکنین😒

پسره نهایتا حق داشت طبق قانون از دختره شکایت کنه نه اینکه زندگیش رو از بین ببره

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

خطاب به اونایی که میگن دختره مقصر بوده پس دادگاه و شکایت برای چیه شکایت میکردن 

من شده با پسر تو خیابون فیس تو فیس شم هنوز حالم بده

غیرت مرده دیگه

اینهمه شهدا رفتن برای غیرت دست مرد به زن مردم نخوره :))) 

یک بد گرلِ خسته‌.... تو سال ۲۰۲۵ نمیتونی بخواهی همه هم عقیده ات باشند ! این فقط باعث کینه و دشمنی میشه.

وااای وااای واااایواقعا این چرت و پرتا رو گفته😮من فقط شنیدم کل کل بوده اگه واقعا اینطوری گفته خیلی ...

فوش جوابش فوشه عزیزم نه تجاوز و زمینه ساز قتل

بیشتر ببینید
خدا بیامرزع ناراحتمولی اگه قراره سر فحش ناموسی قتل و تجاوز شه نصف ایران فحش میدنتجاوز توجیه نداره بی ...

کی دفاع کرده ازشون !؟ واقعا اگه کسی از تجاوز دفاع کنه حیوونه

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

نه می خوام بدونم ربط داشته به این پرونده یا نه

به این نه

بیشتر ببینید