2777
2789

من یاسوجم ...این خانمه رو نه که باهاش ارتباط مستقیم داشته باشم ولی بازم خبرایی که ازش داشتم از دوستاش بودن ...بچه ها عکسی که زده بود استوریش این خانم به زبون لری یچیزایی نوشته بود که واقعا هرجای دنیا هم باشه به غیرت طرف بر میخوره ولی به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی حق همچین برخوردی نداشت اون اقا ...تجاوز اصلا و ابدا توجیه نداره

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

وااای وااای واااایواقعا این چرت و پرتا رو گفته😮من فقط شنیدم کل کل بوده اگه واقعا اینطوری گفته خیلی ...

تا حالا تو عمرت با کسی دعوا نکردی که بهش فحش بدی؟ به پست پسری نخوردی که انقدر اذیتت کرده باشه که واکنش نشون بدی؟ احتمالا به پست حرام.زاده ها نخوردی خداروشکر. ولی دیگه نگو یه دختر بدبخت که الان زیر دو متر خاکه به خاطر یه استوری فحش حقش تجاوز گروهی و فیلم برداری بوده. چون این جوری فرهنگ و هویت خودت رو زیر سوال می بری. شما تا حالا تو کوچه خیابون دستمالی شدی دیگه؟ حتما شدی. هر دختری از این تجربه ها تو ایران داره. اون دختر بهش تجاوز شد. چه عملی همسنگ چنین تجربه ای هست؟ فحش در برابر تجاوز؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااای وااای واااایواقعا این چرت و پرتا رو گفته😮من فقط شنیدم کل کل بوده اگه واقعا اینطوری گفته خیلی ...

با یه فحش حقش بوده؟؟؟؟ خدا میدونه چی بهش گفتن که اینو گفته؟  برای طرز فکرتون متأسفم امیدوارم کارما سراغتون نیاد

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بیشتر ببینید
واقعا بیچاره زنهااما اینم در نظر بگیر دختره عکس مادره پسره رو استوری که کرده و یه چیزی نوشته بود که ...

اول پسره عکس و شماره و آدرس دختره رو استوری کرده بود به عنوان دختر خراب بعد دختره اینکارو کرده

بعد از تجاوز ۱۲ نفره ای که به دختره داشتن هم که پسره استوری گذاشته کار خوبی کردم دختره رو ادب کردم حقش بود زنده زنده تو آتیش میسوزوندمش دختراتونو درست تربیت کنید کار به اینجاها نکشه

من یاسوجم ...این خانمه رو نه که باهاش ارتباط مستقیم داشته باشم ولی بازم خبرایی که ازش داشتم از دوستا ...

غیرت؟

غیرت اجازه میده با ناموس مردم همچین کاری کنی که فیلمش رو یه ایران ببینن؟

نخیر

غیرت اونه که واسه پائین آوردن جنازه یه دختر ، ۳ تا شهید دادیم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اول پسره عکس و شماره و آدرس دختره رو استوری کرده بود به عنوان دختر خراب بعد دختره اینکارو کردهبعد از ...

وای ۱۲ نفر؟ 

نمیدونی تجاوز بود یا فقط اذیتش کردن؟؟؟ اخه ی تیکه هایی از فیلم دیدم ل خ ت نبود

من یاسوجم ...این خانمه رو نه که باهاش ارتباط مستقیم داشته باشم ولی بازم خبرایی که ازش داشتم از دوستا ...

در عین تایید حرفای آخرت، تاکید می کنم تف به غیرتی که نتیجه اش اینه... این حرکت ها اسمش غیرت نیست. تعصب مادرش رو داشت، قبلش لات بازی درنمی آورد که با دختر کل کل بندازه. این پسر از اولش هم بی غیرت عالم بود.

تجاوزز نهایتت حیوان بودن یه انسانههههه

اصلاااا نه برام قابل توجیهههه و نه قابل بخشششش

حتی بگین دختره بدترین کاره دنیا هم کرده باشه

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

دفاع نمی کنی یعنی تو قانون نوشته مجازات فحش مادر تجاوز گروهی و فیلمبرداری و آبرو بردنه؟ اینکه میگی ا ...

الکی قضاوت نکن

و از خودت حرف در نیار

بله دفاع نمیکنم

چون کارش خیلی خیلی زشت بوده

یعنی چی بری به بچه ایی که مادرش در قید حیات نیست بگی مادرت هرزه بوده فلان بوده

من از آدم فحاشی که به آدما برچسب خراب بودن میزنه دفاع نمیکنم 

من مثل بعضیا نیستم تحت هر شرایطی پشت هم جنسم وایسم

گیرم بدترینها رو بهم گفتن آدم نمیاد واسه اینکه جواب طرفو بده 

به مادر مرده اش فحش ناموسی بده

به خودش بده

به خودش برچسب بزنه

نه که دست بذاره رو  نقطه ضعف طرف

شما ازش دفاع میکنی دفاع کن حرفاشو نادیده بگیر به من چه مربوطه

من نظر خودمو گفتم نگفتم که شما هم هم نظر من بشی که.

الکی از خودت حرف در میاری که موافق تجاوزی

ما درسته جار نمیزنیم دین مون انسانیته

ولی انقدر انسانیت داریم که از تجاوز دفاع نکنیم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.❤️👰‍♀️💍❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸(نی نی سایت تو رو نمیدونم ولی من دلم میخواد🍀بزنم تو گوش بعضی کاربرات😦جوری که از شدت درد جفت چشاشون درآد😏🚶‍♀️)

بیشتر ببینید
بابا فیلمای هندی هم دیگه اینقدر بی منطق نیستن دیگه😣

چی بگم خیلی عجیبه برام ،اینو یاد گرفتم که واقعا آدما متفاوتن ،با یه عده نمیتونم ارتباط برقرار کنم انگار از یه دنیای دیگه هستن ...همه جور آدم داریم همه جور و ترسناکه ،باید محتاط باشیم ...نی نی سایتم کم نداره آدم متفاوت .... تاپیک زدم مییگم لطفا بدون توهین نظر بدین ،اولین کامتتی که گذاشتن توهین بود ...واقعا متاسفم 

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا