2777
2789
عنوان

این پسره یازده سال از من بزرگتره چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 76 پست
قربونت گلم خیلی تردید دارم میترسم خوشبخت نشیمشما متولد چندی

۷۹

اقام ۷۰

بستگی داره عزیزم به فرهنگ ها سطح توقعات خانواده هااا خانوادشو زیرنظرداشته باش همیشه میگن دختر بخوای بدونی جنسش چطوریه مادرش رو ببین در خصوص اقا پسرهم خانوادش رو ببین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختلاف سنی ما ۹ سال و چند ماه

زندگیمون خوبه ولی ناسازگاری زیااااد داریم

اگه میگم خوبه بخاطر اینکه اگ بگم داغونه دروغ گفتم

خیلی وقتا خوبیم خیلی وقتاهم اصلا

نمیتونیم همو درک کنیم اون تو سرش یچی دیگه هست من یچی دیگه

تازه ۱۰ سال دیگه ب باور فکری اون میرسم ک اونم کلی ذهنیتش تغییر کرده

عزیزم باید رفتاری مقایسه کنی اینکه خیلی زود پیر میشه به کنار  بستگی داره ادم سر زنده و سرحالی باشه یا نه چون الان معلوم نمیشه هر دو تقریبا جوونین ولی فکر کنم ایشون یه آدم ۵۰ سالن شما یه خانم ۳۹ ساله نظر جامعه و قضاوت ها رو بزاریم کنار انشالله خوش بخت می‌شید چون من آدم دیدم الان با ۱۵ سال خوشبخته مسی رو هم دیدم با ۵ سال بد بخته پس نمیشه مقایسه کرد

از چه نظر چجورین یعنی

تفاهم داشتن به تفاوت سن نیست منم با همسرم ۱۲ سال اختلاف سن داریم ولی تفاهم داریم،دختر داییم ۱۸ سال با شوهرش اختلاف سن داره ۲۵ ساله ازدواج کرده خوشبخترین دختر فامیله،

اره دیگه

چهارسال دیگه میده چهل سالگی رفتارهاش هم هرچی هست همین میمونه تغییر شاید در حد یک درصد  

ده سال دیگه شما یک زن سی ساله جوان و پر شور و شوقی این آقا هم یک مرد در آستانه ای پنجاه سالگی 

از سال ۹۸ اینجام به تعداد حضورم تو سایت این سوالت رو تاپیک زدی بابا بکش بیرون از این سوال پیر شدی رفت اگه همون چند سال پیشم قدمی برداشته بودی کمتر خجالت میکشیدی هی کش میدی هی سنت میره بالاتر تو الان باید میرفتی واسه راند بچه سوم تو این همه مدت 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

من وقتی کم سن تر بودم علاقه داشتم اختلاف سنی زیاد باشه اما با چند تا مرد سن بالا که همکلام شدم دیدم تو یک وادی دیگه سیر می کنند

اصلا حس شور شوق ندارند ظاهری هم آقایون بعد 40 سال سریع شکسته میشن

من و همسرم تقریبا همسن هستیم رابطه عالی از لحاظ ظاهری هم ایشون بزرگ تر از من نشون میده اما تفاهم و علایق مشترک 

با هم مشورت داریم تو هر کاری رفیق و همسریم 

اما یکی از دوستام با همسرش اختلاف سنی زیاد داره همیشه حسرت زن و شوهرای جوون میخوره میگه با این انتخاب ظلم کردم در حق خودم و بچه هام به نسبت سنش شکسته شده و شادابی چهرش رفته چون باید خودشو با همسر سن بالاش تطابق بده

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻