2777
2789
عنوان

آزمایش نخاعی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 31 پست

عزیزم من بچه نارس داشتم و ۲بار و به مدت ۲۵روز توی بیمارستان بودم و بسیار چیزا دیدم

اصلا اجازه نده

اول که nicuبود اونجا میرفتم بچه بغل میکردم روزی ۲ساعت‌ اونجا بودم پرستارا حرف میزدن میگفتن اصلا لازم نیست دکتر گفته چون رضایت نمیدن خانواده ها بترسونین بگیرین چون بیمارستان آموزشی بود

بار دوم یه بیمارستان دیگه بخش نوزادن توی ۲ماهگی بستری شد و بچه سپسیس شده بود عفونت خون و ادرار و ریه

عفونت روی ۸۰

دکتر به پرستارا گفته بود ازش آزمایش باید بگیرین

منم بچم انقد درد و سختی کشیده بود گفتم‌تحت هیچ شرایطی نمیزارم و خداروشکر بچم صحیح و سالم

۹۵٪این آزمایش الکی میگیرن

عزیزم من بچه نارس داشتم و ۲بار و به مدت ۲۵روز توی بیمارستان بودم و بسیار چیزا دیدماصلا اجازه ندهاول ...

عزیزم شاید بچه شما بدون ازمابش رفع شده مشکلش .با هم فرق میکنن بچه ها .به نظر من ازمایش رو بده از رو این ازمایش خیلی چیزها مشخص میشه .خدای نکرده عفونت وارد مغز بشه خیلی عوارض بدی داره .که عوارض این ازمایش در برابرش هیچه

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.