2777
2789
عنوان

چراپسرا دنبال زیبایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 75 پست
چون توی جامعه دارم میبینمهمین الان تاپیک بزن بگو با پسری که هیچ درامدی نداره خونه نداره ماشین نداره ...

عزیز من خیلیام هستن که اگه طرف عرضه داشته باشه اوکین ، شما چرا باید همه رو باهم جمع بزنی؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون ادمن حق طبیعیشونه دلشون بخواد با یه ادم خوشگل برن تو رابطه!!!معیار خودشونو دارن

به زشتا بر میخوره اکثرا 

هرکس تو ذهنش یه استانداردی برای انتخاب داره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
اسم خراب کردن نیست که عزیزم .. اتفاقا کاملا حق داریم چطور اونا دنبال ظواهر باشن ما ظواهر رو نادیده ب ...

پیدا میشه عزیزم هنوز هم ادما اونقدر بد نیستن!

درسته ادم بدا زیادن ولی خوبا هم یه تعداد کمی هستن

پس بین خوباش انتخاب کن

دیدم دخترایی ک پولو انتخاب کردن اخرش زندگیاشون خراب شده

پول مهمه اما هرکسی اندازه دهنش باید لقمه برداره

واقعا ما دخترا رو خراب کردن این پول پرستا...

دخمل پائیزی🍁🍂
عزیز من خیلیام هستن که اگه طرف عرضه داشته باشه اوکین ، شما چرا باید همه رو باهم جمع بزنی؟

حالا مگه چیز بدیه پولش برامون مهم باشه؟

من خودم به خیلی از دلایل دارایی همسرم برام مهم بود و پشیمونم نیستم و منکرشم نمیشم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چون توی جامعه دارم میبینمهمین الان تاپیک بزن بگو با پسری که هیچ درامدی نداره خونه نداره ماشین نداره ...

چرا بگن اره

همبنو بگو زشت بد تیپ بی قیافه نود ددصد میگن نه

هر کس ی معیاری تو ذهنشه

الان من خودم وضع مالیم خوبه یه گدا میخوام چیکار

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
پیدا میشه عزیزم هنوز هم ادما اونقدر بد نیستن!درسته ادم بدا زیادن ولی خوبا هم یه تعداد کمی هستنپس بین ...

درست میگی عزیزم چون اگه خیلی سرتر باشه منت میذاره 

ولی به شخصه خودم میبینم پسرا ظاهر پرست شدن نمیتونم ظاهرو نادیده بگیرم زیادی خوش به حالشون میشه اون موقع..

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
مگه گفتم پولدارا ادمای بدین؟!من گفتم اولویت پسر درست بودنشه نه داراییش

الویت اول ظاهره تو دیدگاه اول

بعد پول دیده میشه

بعد اینکه رفتی برا اشنایی شخصیتشم میبینی اوکی بود ادامه میدی

بیشتر ببینید
چرا بگن ارههمبنو بگو زشت بد تیپ بی قیافه نود ددصد میگن نههر کس ی معیاری تو ذهنشهالان من خودم وضع مال ...

تازه اصلا اون به کنار

من خودم تو زندگی مشترکمون همسرم دو بار منو زده

حالا بعدش که رفتم قهر گفتم این حداقل حواسش به رفاهم هست،برام یه زحمتی میکشه،یه محبتی میکنه،...خب آشتی کنم حالا که اومده معذرت میخواد و کادو خریده و...

حالا فکر کن رفاهم نداشتم یارو بدبخت دو عالمم بود رومم دست بلند میکرد

احمقم مگه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
الویت اول ظاهره تو دیدگاه اولبعد پول دیده میشهبعد اینکه رفتی برا اشنایی شخصیتشم میبینی اوکی بود ادام ...

خب دیگه اولویت ها برای هرکسی متفاوته و این نظر و سلیقه‌ی شماست

ادمایی رو دیدم ظاهرشون زیباترین بود اما ذاتشون وحشتناک خراب!

دخمل پائیزی🍁🍂
پیدا میشه عزیزم هنوز هم ادما اونقدر بد نیستن!درسته ادم بدا زیادن ولی خوبا هم یه تعداد کمی هستنپس بین ...

یه جمله بود میگفت شاید پول باعث خوشبتی نشه ولی فقر عامل بدبختیه از کجا معلوم اون آدم با یه آدم بی پول ازدواج میکرد خوشبخت بود