2777
2789
عنوان

چراپسرا دنبال زیبایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 75 پست
تازه اصلا اون به کنارمن خودم تو زندگی مشترکمون همسرم دو بار منو زدهحالا بعدش که رفتم قهر گفتم این حد ...

هموون مردا همینجوزیش دردسرن حالا بی پول و زشتم باشن..

مام دعوامون شده ولی فقط اون نزده منم زدم

تازه اون الکی و یواش زده من محکم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب دیگه اولویت ها برای هرکسی متفاوته و این نظر و سلیقه‌ی شماستادمایی رو دیدم ظاهرشون زیباترین بود ام ...

تو اصلا ی ادم زشتو ببینی میری یاهاش اشنا بشی تا سخصیتشو بشناسی؟😂😐

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
خب توم ظاهر پرست بشو مثل خودشون!

شدم دیگه 😂💔 شوخی کردم .. البته که اخلاق و دین برام خیلی مهمه اما پول و ظاهر هم مهمه نمیتونم انکار کنم 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
تو اصلا ی ادم زشتو ببینی میری یاهاش اشنا بشی تا سخصیتشو بشناسی؟😂😐

عزیزم من نمیگم طرفم زشت باشه بازم قبولمه زیبایی در حد معمولی در حدی ک ب دل بشینه

اما ببین حاضرم با یه ادم زشت ک درست درمونه باشم اما نه کسی ک زیباس اما بی وجدان و بیشعور

حداقل اینجوری برای خودم ارزش قائلم ک طرفم برام احترام قائله

تا تجربش نکنی نمیتونی درکم کنی واقعا

دخمل پائیزی🍁🍂

از لحاظ تکاملی زیبایی یعنی سالم بودن و توانایی خوب برای باروری.

زمان فقط قدیم مردا دنبال همسر سالم و بارور برای ازدواج می‌گشتن 

کسی که زیبا باشه این ویژگی ها رو هم داره 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
هموون مردا همینجوزیش دردسرن حالا بی پول و زشتم باشن..مام دعوامون شده ولی فقط اون نزده منم زدمتازه او ...

تجربه ثابت کرده اونایی که بی پولن زبونشونم دراز تره میگن میمون هر چی زشت تر بازیش بیشتر

تجربه ثابت کرده اونایی که بی پولن زبونشونم دراز تره میگن میمون هر چی زشت تر بازیش بیشتر

بخداااا

بیشتر ببینید

چرا نباشن ؟

ما دنبال پولیم اونا ام دنبال زیبایی

رل من میگفت که زیبایی تو باعث میشه بچم ژن اش خوب باشه 

و نایاب باشه 

من ب بچم لطف کردم 

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید