2777
2789
عنوان

امکان بارداری هست

53 بازدید | 4 پست

خانما من نازکی رحم دارم و همیشه یه هفته پریودم یه هفته پاک دکتر بهم قرص داد تاثیری نداشت منم قرص ال دی میخورم یه شب فراموش کردم بخورم بعد پریود که تموم شد پاک شدم رابطه داشتم متاسفانه قرص نخوردم ولی فرداش لکه دیدم با خودم گفتم حتما پریودم تموم نشده بود دوباره چهار روز بعد دل‌درد و کمر درد شدید داشتم با لکه ی قهوه‌ای فکر کردم چون رحمم نازکه باز دوباره دارم پریودم میشم که دو تا قرص ال دی رو با هم خوردم تا پری نشم چون نزدیک ماه رمضان بود ،الان تو رمضان فرصت نمیکنم سر ساعت قرص بخورم ولی هرشب می‌خوردم قبلنا چون سر ساعت نمی‌خوردم پریود میشدم اما الان نه از فکر و خیال دارم دیوونه میشم که نکنه باردار باشم در ضمن من هم قرص می‌خوردم هم طبیعی جلوگیری میکردم هر دو تاش باهم ولی اشتباهم فقط همون شب بود به نظرتون امکان هست باردار باشم ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه چون هنوزم دارم قرص میخورم تا پایان رمضان

به غیر اینکه از وقت پریت بگذره و تست بزنی یا آز بدی هیچ‌جوره نمیشه صد در صد گفت بارداری یا حتی باردار نیستی

فقط با توجه به شرایطی که گفتی بعیده که باردار باشی