2777
2789

الان بچم داره حرف میزنه نه میخوابه نه میزاره بخوابم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا خواهشا سرکوبش نکن

نگو وراج

اون صرفا یه بچه با کنجکاوی بالاست که دوست داره همه چیو بدونه و تجربه کنه...شاید باهوش تر از حد معمولم باشه..

سرکوب بشه می شه من...درسخون می شه دانشگاه تهران درس می خونه ولی ساااکت و منزوی

هیچی بوسش میکنم و قربون زبونش میرم که اینقد شیرینه 😂 

بچه سالم کنجکاوه دوست داره بپرسه، ببینه و دیده بشه، بشناسه و شناخته بشه، اتفاقا خیلی خوبه دل به دلش بده باهاش حرف بزن و به ذهنش جهت بده 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

دختر منم همینه

میسپرم به باباش تا ادامه صحبتاش رو با اون انجام بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

لطفا خواهشا سرکوبش نکننگو وراجاون صرفا یه بچه با کنجکاوی بالاست که دوست داره همه چیو بدونه و تجربه ک ...

والا انقدر وسط درس حرف میزنه سرکلاس حرف میزنه که چیزی یاد نمیگیره 

میگمش ۴زانو بشین میگه چرا ۴زانو ماکه دوتا زانو داریم والاخودمم بخش فکر نکرده بودم

یه سواللتی درباره خدا میپرسه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
والا انقدر وسط درس حرف میزنه سرکلاس حرف میزنه که چیزی یاد نمیگیره میگمش ۴زانو بشین میگه چرا ۴زانو ما ...

چههه قددددر خووب 

چه قددر منطقیه بچه...

خب اینترنت هست وقت بذار و باهم یاد بگیرید...

اگه تا ۸_۹ سالگیش به این ویژگیش با صبوری رفتار کردی نتیجه اشو بعدا می بینی..

مواطب باش عصبانی نشی...تهش اینه که بگی نمی دونم مامان بذار راجع بهش بخونم بعدا بهت بگم ..یا از بابا بپرس ببین اون می دونه..

بگو مامانا همه چیو نمی دونن و این سوال برای شما ایجاد نشده