2777
2789
عنوان

چراپسرا دنبال زیبایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 75 پست
عزیزم من نمیگم طرفم زشت باشه بازم قبولمه زیبایی در حد معمولی در حدی ک ب دل بشینهاما ببین حاضرم با یه ...

نمیدونم همدنجوری که زشت بی پول با شعورو نمیتونم تحمل کنم خوشگل پولدار بی شعورم نمیتونم😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

کلا پسر ها انتظار دارن دوست دخترشون خوشگل ، خوش اندام باشه حرف گوش کن باشه سرویس دهیش به راه باشه توقع ازدواج مزدواج هم نداشته باشه 

اما اگه دونگ کافش رو نده و انتظار خرج کردن داشته باشه میشه آهن پرست 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا دنبال زیبایی نیستن کلا هرز میپرن

من بیشترین آرایشم یه ضد آفتابه معمولا روشن ترین لباسایی که میپوشم سرمه ایه همیشه تیره میپوشم ولی همیشه برام مزاحمت ایجاد کردن

فکرشو کن حتی بالای دو سه بار با لباس مدرسه بودم مزاحمم شدن

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

زن نمیگیره؟😂😂دیدم طرف ازدواج کرده بچه هم آورده مفت مفت میخوره میخوابه زنش میره سرکار

خب ببین کار خداییش دیگه وظیفه مرده

چون زن وظیفه ش بچه اوردنه میدونی چقدر شکسته میشه ازونورم بره پول دربیاره دیگه واقعا بی انصافیه

من نمیگم پسره بی پول و بیکار قبوله میگم معمولی

هرکسی در حد خودش

اما جوری ک دخترا تاپیک زدن ما دنبال پولیم انگار انتظار ماشین مدل بالا و ویلای لاکچری شمال دارن

دخمل پائیزی🍁🍂
خب ببین کار خداییش دیگه وظیفه مردهچون زن وظیفه ش بچه اوردنه میدونی چقدر شکسته میشه ازونورم بره پول د ...

ببین پسرا کلا ظرفیت ندارن کافیه یکم بهشون رو بدی یکی تو سایت میگفت به دوست پسرش تعارف زده بیا این سری غذارو من حساب کنم میگفت سریای بعد خودش میمد کارتو میگرفت ازم یا میمد دنبارم پول بنزینشم میخواست اخه اینا مردن؟

ببین پسرا کلا ظرفیت ندارن کافیه یکم بهشون رو بدی یکی تو سایت میگفت به دوست پسرش تعارف زده بیا این سر ...

چ اشکال داره تو کافه اگه اون چند بار حساب بکنه تو هم یه بار فقط یه بار حساب کنی

ولی ببین

پسری ک خودش درست درمونه قبول نمیکنه

غرورش اجازه همچین چیزیو نمیده

دیگه بستگی ب طرفت داره نه ب تعارف زدن تو

دخمل پائیزی🍁🍂
چ اشکال داره تو کافه اگه اون چند بار حساب بکنه تو هم یه بار فقط یه بار حساب کنیولی ببینپسری ک خودش د ...

اشکال نداره ولی بحث ظرفیت آدماس هرچقدر کم توقع باشی دیگه طرف به این موضوع عادت میکنه بعدا یه چیز کوچیکم بخوای برات نمیخره