2777
2789
عنوان

عادت ماهانه

297 بازدید | 28 پست

شما عادت ماهانه تون چند روز طول میکشه؟ من مجردم همیشه سراین موضوع سرگردونم😔

من 1م پریود شدم فقط دو روز خونریزی داشتم

بعد خیلییی کم لک بینی  

بد پهداشتی میزارم تمیزه بنظرتون تموم شده فردا روزه بگیرم؟ 

آخه من هیچوقت معلوم نمیشه کی تموم میشه یهو تو ادرار لکه میبینم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم مجردم و بیشتر از دو سه بار نشدم که یا سه روز بود یا یک و نیم ببین برای من اثری نداشت با هیچ قرصی و کوفتی خوب نشدم

البته خودمم زیاد پی گیر نشدم یکی دوماه قرص خوردم خوب نشدم ولش کردم چون نمی‌خواستیم ولش کن حرفای منو...

اگه دوست داری خوب شی زود پی گیر شو برو دکتر خوب نه اگه نمیخوای بشین خونه ولی اگه میخوای خوب شی فقط باید بری دکتر خوب و زود بری

من خیلی حال روحیم بده البته خیلی هم کار فیزیکی کردم

آخر اسفند تازه پریودم تموم شده بود، دوباره دوم عید پ شدم با شدت بیشتری

همه ش از اعصابه

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
یه پنبه تمیز نزدیک دهانه واژن قرار بده و بعد ده ثانیه پاک کن اگه ترشح سفید بود پاک شدی اگه کوچکترین ...

فرو کنم داخل واژن؟ 

ببخشید شاید خنده داره باشه میترسم دست بزنم به اونجا😑فوبیا دارم اصلا

عزیزم منم مجردم و بیشتر از دو سه بار نشدم که یا سه روز بود یا یک و نیم ببین برای من اثری نداشت با هی ...

من مشکل تیروئید هم دارم منتظر بود یه دکتر خوب پیدا کنم که هربار یه چیزی میشه نمیتونم برم

میشه سوال منم جواب بدین دیشب چندتا لخته خون دیدم ولی بعدش چیزی نبود منم روزه گرفتم صبح ی قطره خون دیدم ولی مجدد روزه گرفتم چون میگفتن باید اندازه ی سکه باشه و خون قرمز تا روزه نگیری بعد نزدیکی افطار لباس زیرم لک شده بود از خون الان خونی نیس باید روزه بگیرم؟؟