2777
2789

من الان رفتم دیدم اون تاپیکو 

خب هرکی حق داره تو ی سنی ازدواج کنه

من خودم ۱۹سالمه کنکوریم عاشق شدم و قصدمم ازدواجه فقط منتظرم کنکورم تموم شه چون خانوادم الان مخالفت کردن 

خیلی بد حرف زدن خیلیاشون حق داری ۱۹سالگی ازدواج کردن ک کودک همسری نیست 

والا ی لحظه ب خودم شک کردم ک نکنه میخوام کار اشتباهی کنم ازدواج کنم الان ولی اگه کسیو دوست داشته باشی اگع بهش نرسی بعدا حسرت میشه 

پرچام چقد کاربری داری لعنتی😂مهشید گربه دیگه اره؟اره چون تو امضات از عقده کاربرا حرف زدی😂به خدا عصب ...

اره همش تعلیق شد ولی فیک نبود همه میدونستن همشون منم

خداشاهده فقط چون حرف حق زدم تعلیق شدم😑😂

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم واقعا چرا وقتی توقع داری دکتر بشی به جای درس خوندن اومدی اینجا با چهارتا ادم بیکار دهن به دهن میزاری . تاحالا کنکور دادی؟ رقابت وحشتناکه هااا از ما گفتن بود

نمیدونم واقعا چرا وقتی توقع داری دکتر بشی به جای درس خوندن اومدی اینجا با چهارتا ادم بیکار دهن به ده ...

حالا هممونم بیکار نیستیم خوده من امروز از ۷ صبح تا ۳ ظهر مشغول تست بودم😐💔

وای استارتر یه چیزی یادم افتاد یه بار با یه خانمی داشتم تو تاپیکش در مورد آرایش تو عروسی جاریش حرف می‌زدیم طرف 17سالش بود و بچه هم داشت حالا درست و غلطش به من ربطی نداره شرایط زندگی ها متفاوتع و جلوی کودک همسری رو هم زمانی میتونی بگیریم که تصمیم به ازدواج رخ داده نه بعد از بچه دار شدن اون شخص 

کاربرا تا وقتی فهمیدن استارتر اون تاپیک 17سالشه یه توهینای خیلی بدی بهش کردن که من جای اون خانم گریم گرفته بود توجه نکن جامعمون چند وقتیه خیلی بی رحم شده به لطف وجدان و انسانیت مرده یه عده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
جان

من خوندم تاپیک پر بازدیدو همه بی احترامی بی ادبی کردن بعد  به شما میگفتن بی ادب وبی فرهنگ 

فقط چجور انسانهای دوپایی ان که پای پدر مادر و میکشن وسط چقد بد گفتن از پدر مادر وهمسر شما 

فقط حسودا آتش گرفتن وحالا میگن خنک شدیم 

من خودم ۱۸ نامزد شدم ۲۱ ازدواج  یه دختر خاله داشتم اعتراف کرد یک هفته گریه کردم الان ۱۴ ساله متاهلم ۳ تا بچه دارم  هنوز دختر خالم خودشو با من مقایسه میکنه    من اصلا برام اهمیتی نداره ونمیبینمش ولی به گوشم میرسه

اره همش تعلیق شد ولی فیک نبود همه میدونستن همشون منم خداشاهده فقط چون حرف حق زدم تعلیق شدم😑😂

گفتم دیگه تو یه تاپیکی وضعیت یه سری از کاربرارو به کمک خودت تو آینده احتیاج دارن😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
گفتم دیگه تو یه تاپیکی وضعیت یه سری از کاربرارو به کمک خودت تو آینده احتیاج دارن😂🤦

خیلی دوست داشتم جای تو بودم خوشبحااالت چقدر حالت خوبه و الان دانشگاه میری

من که دیشب تا نزدیکای صبح داشتم گریه میکردم🥲

خیلی دوست داشتم جای تو بودم خوشبحااالت چقدر حالت خوبه و الان دانشگاه میریمن که دیشب تا نزدیکای صبح د ...

واییی منم دلم میخواست جای کسی باشم که الان 40 42 سالشه دیگه دغدغه رفرنس و امتحان و این چیزارو ندارها😩🥹

کلا فرق دوره دانشگاه و کنکور اینه که تو کنکور درستی تکراری و اسون رو میخونی تا یادت بمونه تو دانشگاه تقریبا همون ساعت مطالعه ولی با درسای سنگین تر و گاها مزخرف تر کاش الان یه مامانبزرگ 70ساله بودم که منتظر اومدن نوه هام خونه رو تمیز میکردم و افطاری میپختم😂🤦

بیشتر ببینید
خیلی دوست داشتم جای تو بودم خوشبحااالت چقدر حالت خوبه و الان دانشگاه میریمن که دیشب تا نزدیکای صبح د ...

من اگر جای تو بودم الان فقط درس میخوندم چون هنوز باورم نمیشه که 0/25 فارسی ارزشش با یک تست ریاضی کنکور برابری میکرد 😬

خلاصه بگم نهایی هارو خیلی جدی بگیر چون من میانگین درصدام 40 بود و کنکور رو خیلی خوب دادم ولی به پزشکی نرسیدم و نهاییم هامم همه بالای 18 بود ولی بهت بگم باید نهایی بالای 19 باشی پزشکی قبول شی

واییی منم دلم میخواست جای کسی باشم که الان 40 42 سالشه دیگه دغدغه رفرنس و امتحان و این چیزارو ندارها ...

اینو منم قبول دارم قدر کنکور رو بدون دانشگاه رو خیلی رویایی جلوه میدن اما باید بدونی بدتر از دوران کنکوره

چی شده

تاپیک پربازدید ۲۳ سالمه رو ببینید

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید