2777
2789
عنوان

یه بنده خدایی منو بغل میکنه خیلی بوی بد عرق میده نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 67 پست

نمیشه مربی بهداشت بره تو کلاس صحبت کلی کنه با بچه ها درمورد دوران نوجوونی و تغییرات هورمون که روی بدن اثر میذاره و درمورد حمام رفتن و اینکه زود زود روپوش مدرسه رو بشورن.

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به جوری بهش بفهمون عزیزم واسه خودشم بده

روم نمیشه از طرفی هم حالم بد میشه من خیلی حساسم حتی برای شوهرم هم مام و بادی اسپلش و اینا میخرم هر روز هم میفرستمش حموم میگم میخوای منو بعل کنی باید حتما دوش گرفته باشی😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه خودش نفهمهشاید مشکل دارهمنم اینجوری بودم

نه منظورم اینه بهش بفهمونه این کارش باعث ازار دیگرانه 

هروز دوش بگیره وسایل خوشبو کننده استفاده کنه اگه حل نشد دکتر بره حتما

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
بنظرم حتمابهش بگید مرتب حمام کنه ومام استفاده کنه هرروز ومخصوصابعدازحمام اخه پیامبرهم گفتن بهترین ...

اصلا امکان داره نرنجه‌. مطمئنا خجالت زده میشه

کاش بوی بد بقیه رو همیشه پای حموم نرفتن و بهداشت نذاریم..بعضیا دست خودشون نیست ووقعا

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

روم نمیشه از طرفی هم حالم بد میشه من خیلی حساسم حتی برای شوهرم هم مام و بادی اسپلش و اینا میخرم هر ر ...

واقعا حق داری 

من متنفرم از بو واااااااای

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
نه منظورم اینه بهش بفهمونه این کارش باعث ازار دیگرانه هروز دوش بگیره وسایل خوشبو کننده استفاده کنه ا ...

من همینطورم. حالا دوش که میگیرم هر روز کافی نیست روزی دو سه بار میرم حموم با شلنگ از گردن به پایین آب میکشم تو بگو مام و اسپری و هر چی بگی...

دکترم رفتم کلی آزمایش نوشت مشکلی نداشتم گفت طبیعت بدنته دیگه

باز با اولین قطره عرق بوی گند همه وحودمو میگیره

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اصلا امکان داره نرنجه‌. مطمئنا خجالت زده میشهکاش بوی بد بقیه رو همیشه پای حموم نرفتن و بهداشت نذاریم ...

فکرنمیکنم ربطی داشته باشه عزیزم آخه ادم اگه مام بزنه ومرتب دوش بگیره حتی عرقم کنه بوی انچنان افتضاحی نمیگیره که باعث ازاراطرافیان بشه 

من همینطورم. حالا دوش که میگیرم هر روز کافی نیست روزی دو سه بار میرم حموم با شلنگ از گردن به پایین آ ...

چقدر بده واقعا 

کرم زینکم استفاده کردی 

بیشتر ببینید
فکرنمیکنم ربطی داشته باشه عزیزم آخه ادم اگه مام بزنه ومرتب دوش بگیره حتی عرقم کنه بوی انچنان افتضاحی ...

اگه بگم مال من میگیره چی😐💔دکترم رفتم. تنها راهش اینکه هر بار خواستم برم بیرون حتما برم حموم حسابی. نه در حد دوش،و ختمااااا زیر ۲ ساعت بگردم خونه و هیچ تحرکی نداشته باشم تا مبادا یک ذرهههههه عرق کنم 

بهش بگو بعد از اینکه از حموم دراومد زیر بغلاش اول یه بادی اسپلش خنک اسپری کنه بعد از روش به اندازه ی بند انگشت پماد زینک اکساید بماله 

اگه سینه هاش درشته وسط سینشم بماله 

عالیه پماد زینک اکساید ( من دز ۲۵ درصد میخرم ) ‌

برای بعداً هاشم خوبه 

تا اخر عمر بماله 

من نمالم از ۴ ساعت بعد حموم کم کم بو میده مخصوصا فصول گرم