2777
2789
افرین قربون دهنت بکی گفتی یکی شنیدی تموم و شدو رفت دیگه تاپیک مجدد زدن نداره که ای حلالتون نمیکنم ان ...

اوووو کجای کاری ی کاربر دیگه هم تاپیک زد راجبش اونجاهم دعوا شده بود خلاصه ک سایت ب دو دسته تقسیم شده 😂😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اوووو کجای کاری ی کاربر دیگه هم تاپیک زد راجبش اونجاهم دعوا شده بود خلاصه ک سایت ب دو دسته تقسیم شده ...

وااای جدی😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

منم 21 ازدواج کردم و تقریبا روزی نیست که حسرت نخورم که چرا دانشگاه رو بخاطر شوهرم ول کردم خواستم بگم الان ذوق داری ولی بعدا میبینی خیلی چیزهای مهمتری توی زندگی هست که باید انجامشون میدادی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

منم ۱۹ سالگی ازدواج کردم اتفاقا بهترین سن برای ازدواجه نه چون خودم ۱۹ ازدواج کردم . چون که دبیرستان تموم شده کنکور دادی‌ با خیال راحت میتونی ازدواج کنی و شهر موردنظرت دانشگاه بری . سن خوبیه برای عاشق بودن برای بچه دار شدن و عقلت مثل بچه نوجوون نیست بزرگتر شدی درواقع . 

خوشبخت بشی.

همین دیگه تمام تاپیکا حرفاش حساسیت برانگیره بقیه هم حساس میشن دیگه

الان نامزده جو داره سنشم کمه فک میکنه شاهکار کرده😂

چندسال بعد از زندگی مشترک و وقتی به بلوغ کامل رسید

اونموقع باید دید چخبره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
وااای جدی😐😂

والاااا ی عده میگفتن خوب کردن توهین کردن ی عده هم پشت استارتر بودن البته من خودم میگم نباید توهین میکردن 

ولی اره اون تاپیک هم تا صفحه ۱۱پیش رفت بعد دعوا بالا گرفت نمیدونم استارترش قفل کرد یا نی نی یار قفل کرد 

همین تاپیک پربازدید ۲۳سالمه ازدواج نکردم و بخون از اونجا همچی شروع شد

اشکالی نداره عزیزم منم پیامارو دیدم ناراحت شدم برات حقت نبود واقعا بهتره کش ندی خودتو بیشتر عذاب میدی❤️

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

منم 21 ازدواج کردم و تقریبا روزی نیست که حسرت نخورم که چرا دانشگاه رو بخاطر شوهرم ول کردم خواستم بگم ...

همسرم تحصیل کرده هست

حمایتم میکنه که درس بخونم 

خودش ثبت نامم کرده کلاس کنکور و فلان

منم ۱۹ سالگی ازدواج کردم اتفاقا بهترین سن برای ازدواجه نه چون خودم ۱۹ ازدواج کردم . چون که دبیرستان ...

البته کل بحث بخاطر اینه که رفتارش شبیه آدمی بود که

انگار عقلش مثل بچه خیلی نووجونه😕😂

بیشتر ببینید