2777
2789

من هفده روز پیش سرما خوردم بعد شیش روز رفتم دکتر فقط بهم کواموکسی کلاب داد و گفت یه هفته بخورم دو سه روز بعد مصرف دارو خوب خوب شدم ولی تا همون یه هفته داروهارو خوردم اما فرداش که داروهای تموم شد یه هفته سر اومد گلو درد گرفتم بعد دو روز زد به گوشم الان چهار روزه گلودرد دارم دو شبه گوش درد وحشتناکی که اب دهنم رو قورت میدم گوش و گلوم میخواد منفجرررر بشه و دردش میزنه به نرمی زیر چونم و  (گوش سمت چپ و قسمت چپ گلوم درد میکنه )دو شبه اروم و قرار ندارم 😭😭😭پریشب دکتر رفتم گفت نمیخواد انتی بیوتیک رو مصرف کنی فقط ابونمک قرقره کن و سینوس هاتو  شستشو بده تاالان اصلاااااا خوب نشدم بلکه گوش دردم امونم رو بریده نمیزاره بخوابم 😭😭😭

تروخدا بگین شما وقتی گوشتون درد میکنه چه دارویی میخورید که درجا ساکت بشه ؟😭😭😭تروخدا دارم میمیرم 

(نمام ترفندهای زدم هم پنبه رو به اب پیاز زدم گذاشتم تو گوشم هم سیر گذاشتم هم  عنبر نسارا دود دادم ولی هییییچ تاثیری نکرد)

اصلااااا نمیتونم بخوابم تا اب دهنم تو دهنم جمع میشه میخوام قورت بدم وحشتناک گوش درد میگیره انگار میخواد بترکه 😭😭😭

برا این گوش درد حتما پیش متخصص گوش و حلق و بینی برو

منم الان مث توام شبا ملاتونین میخورم ولی بازم کلی پا میشم

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اگر گلو درد شدید داشته باشم آبلیمو عسل میخورم و آب نمک قرقره میکنم.

ولی گوش درد فقط باید دکتر بری.

برا دردش کدئین بخور یا ژلوفن که آروم بشه. ولی برا عفونتش باید حتماً بری دکتر که درمان بشه