2777
2789
عنوان

موهام هویجی شد تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 51 پست
خاکستری ۶ بگیر با اکسیدان ۶ درصد بزن روش تیره میشه، یا میخوای روشنتر باشه ۸ خاکستری با دو بند انگشت ...

نمیخوام موهام زنونه بشه اخه به مامانم گفتم یه رنگ تیره بگیر یه درجه فقط تغییر کنم ، رفته شکلاتی روشن گرفته😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب مگه چه رنگی گذاشتی که نارنجی شد

من متخصص نیستم ولی معمولا خودم برای اینکه نارنجی نشه یا رنگ نارنجی گرفته بشه ترکیب رنگ دودی و زیتونی شماره 6 با واریاسیون سبز یا واریاسیون آبی به اندازه 6 -7 سانت می زنم 

اکسیدانت هم نباید زیاد باشه ،توقف رنگتم نباید  زیاد طولانی باشه.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

یه رنگ یاسی دودی بخر، با اکسیدان 3 درصد و آب جوش سرد شده رقیق ترکیب کن بزن به موهات و ماساژ بده حدود ...

اگه دکلره باشه جواب میده بعنوان رنگساژ ،ولی رنگ معمولی باشه تاثیری نداره 

استارتر عزیز موهاتو رنگ گذاشتی یا دکلره؟

الان نمیشه اوکی شه؟ یک ساعت دیگه باید برم عروسی😭😭😭رنگ مشکی رو بدون اکسیدان گذاشتم ممکنه واسه اون ...

به رنگت کاری ندارم تو این شب عروسی آخه ؟

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

الان نمیشه اوکی شه؟ یک ساعت دیگه باید برم عروسی😭😭😭رنگ مشکی رو بدون اکسیدان گذاشتم ممکنه واسه اون ...

اگه رنگ هویج مثل رز توی تایتانیک شده که خوبه 

تا یک ساعت دیگ ب نظرم کلا ولش کن‌سشوار کن آرایش قشنگی کن و برو 

لطفا لایک نکنید .سپاس
اگه دکلره باشه جواب میده بعنوان رنگساژ ،ولی رنگ معمولی باشه تاثیری نداره استارتر عزیز موهاتو رنگ گذا ...

عزیزم ببخشید رنگ اکسترا ۷و دودی ۷بزنم سفیدیا رو پوشش میده؟ 

همتا اسم خـودمه♥
نمیخوام موهام زنونه بشه اخه به مامانم گفتم یه رنگ تیره بگیر یه درجه فقط تغییر کنم ، رفته شکلاتی روشن ...

عزیزم چه ربطی به زنونه بودن داره با اون دوتا راهکار نارنجی موهات گرفته میشه و یه قهوه ای طبیعی بهت میده،احتمالا اکسیدان زیاد ریختی واسه رنگای زیر شماره ۷ باید برابر مواد اکسیدان شماره ۶ بزنی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

سرچ کردم نوشته سرکه سیب و روغن نارگیل،بزن ده دقیقه بعد بشور ،یه جام نوشته ختمی،ولی شاید اگه قهوه داری با رنگ تیره قاطی کن بزن موقت برای امشب جواب بده با اب خالی بشور