2777
2789
عنوان

موهام هویجی شد تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید رنگ اکسترا ۷و دودی ۷بزنم سفیدیا رو پوشش میده؟

بستگی به حجم موهای سفیدت داره رنگ شماره هفت رنگ تقریبا روشنی هست و ممکنه کامل کاور نکنه و بعد از چندبار شستن سفیدی ها بیرون میزنع 

سلام عزیزم شما مشخصه واردید. رنگ اکسنرا ۷و دودی ۷سفیدیا رو میپوشونه؟ با اکسیدان یک بزنم؟

آره فکر کنم بپوشونه ، با اکسیدان 6 هم بزنی میپوشه .

ولی هرموقع موی سفید داشتی قبل از رنگ کردن رنگ مشکی رو بدون اکسیدان بزن روی موهات ، بعد بشور رنگ اصلی رو بزن

ببین من میخوام رنگ شکلاتی و دودی قاطی کنم واریاسیون آبی بزنم؟

اگر موهات مستعد نارنجی شدنه می تونی بزنی

البته واریاسیون رنگ رو یه مقدار تیره تر می کنه

من خودم چون موهام مستعده که رو به قرمزی یا نارنجی بره

اگر داشته باشم اکثر اوقات واریاسیون سبز هم می زنم قاطی رنگام گاهی هم شده آبی زدم

ولی اگر ترکیب رنگت درست باشه و اکسیدان زیادی نزنی و اکسیدان هم مثلا 6 درصد باشه و زیادی هم رو موهات نمونه و در زمان مناسب بشوری احتمال نارنجی شدنش خیلی کم میشه

من کلا معمولا دودی و زیتونی مخلوط می کنم یا زیتونی تنها تا احتمال نارنجی شدن رو کمتر کنم. 

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اگر موهات مستعد نارنجی شدنه می تونی بزنیالبته واریاسیون رنگ رو یه مقدار تیره تر می کنهمن خودم چون مو ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت. منم همیشه دودی میزدم خسته شدم گفتم یکم شکلاتی قاطیش کنم یه تنوع شه، یکمم بژ دارم اونم میخوام بزنم یکم،