2777
2789
عنوان

با این مرتیکه چه غلطی بکنم

457 بازدید | 33 پست

خیلی رو مخم بود خیلی وقته رفتاراش عوض شده هردفعه ام میخام حرف بزنم باهاش فرار میکنه حس میکنم سرش با یکی دیگه گرم شده ۲۰ روز بود بهم پیام نداده بود قبلشم فقط من میدادم یهو دیروز عید و بم تبریک گف منم جوابشو دادم بعد ازش پرسیدم چت شده چرا اینطوری شدی تو باز رفت باز امروز یادش اومده جواب بده میگع منکه مث همیشم منم اعصابم خورد شد گفتم باشه بحث کردن با تو راه ب جایی نمی بره توم دیگع مثل قبل برام اهمیت نداری بیخیال

اگه ارتباط ما تمومه چرا پیام میده چرا نمیزاره مث آدم بیخیالش بشم

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

@arashup     مرسی از نظرت میگم من از یه مرد۳۳ ساله خوشم میاد خودم ۲۰ سالمه  فقط دیدمش یه جای اداری اون اصلا نمیشناسه من رو میترسم متاهل باشه از کجا بفهمم متاهله یا مجرد  حلقه نگاه کردم دستش نبود 

گل هایی  که به مراقبت بیشتری نیاز داشتند  باغبان های بی تفاوت تری نصیبشان شد .....

آب نمک 

در کل مردا ول بکن نیستن همیشه بندال همزمان هم با چندین نفر در رابطه 

دخترای کم ارزشی هم هستند که راحت برا این مدل پسرا به دست میان اصلا براشون مهم نیست طرف تو رابطس یا تازه کات کرده فقط حتما باید با ی نر باشند

شما رهاش کن چون وقت گذرانی باهاش فقط اتلاف وقت و خراب شدن روحیته

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مردا از فراموش شدن میترسن

و بسته ب ذات کثیفشون همیشه دوس دارن یکیو توو آب نمک داشته باشن برا روز مبادا 

حالا انتخاب با شما دختراس میخواد توو آب نمک بمونین تا خیارشور شین یا هم از زندگیتون حذف کنین همچین احمقاییو

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

چون مردا ول نمیکنن تا خودت خسته بشی

خببب من ول کردم دیدم ۲۰ روزه پیام نمیده قبلشم فقط داشتم خودمو کوچیک میکردم بیخیال شدم ۲۰ روز هیچ پیامی بش ندادم اگه عید پیام نمی‌داد منم نمی‌دادم و تموم...

پس چرا دوباره پیام داد؟

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم