2777
2789
عنوان

با این مرتیکه چه غلطی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پسره تقریبا دوسال پیش با من همین رفتارو کرد. بعدش دیگه بهش پیام ندادم. بعد از یه هفته فهمیدم رل ز ...

اینم فک کنم رل زده

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
یعنی‌ نمیدونی؟ برای اینکه بگه تو تموم کردی و اون مشکلی‌ نداشته!

من باید چیکار کنم الان حتی نمیدونم ری اکشن درست چیه؟🥲

من باید چیکار کنم الان حتی نمیدونم ری اکشن درست چیه؟🥲

شما تمام این حرفا رو بریز دور و کات کن، کوتاه و محکم پیام بده و اصلا هر چی‌ نوشت چیزی نگو:"من دیگه تمایلی به ادامه این رابطه با تو ندارم و دیگه با من تماس نگیر!"

یه بار بش گفتم تموم کنیم نزاشت

خب تویی که داری تواین رابطه اذیت میشی  وروح وروانت به بادمیره 

اون میره دوراشومیزنه بعدیمدت میاد معذرت میخوام اینومیگم دوتالاسم باشمامیزنه کدوم پسری بدش میاد از این رابطه های نصفه نیمه

واسه خودت ارزش قائل شو تمومش کن که تهش سرابه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب تویی که داری تواین رابطه اذیت میشی وروح وروانت به بادمیره اون میره دوراشومیزنه بعدیمدت میاد معذر ...

اره درست میگی

فقط منم ک دارم اذیت میشم اون ب هیچ جاشم نیس:)

اره تمومش میکنم🥲فک کنم با حرفی ک زدم دعوامون شه امشب همین امشب تموم میکنم

اره درست میگیفقط منم ک دارم اذیت میشم اون ب هیچ جاشم نیس:)اره تمومش میکنم🥲فک کنم با حرفی ک زدم دعوا ...

خوشبخت شی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
@arashup مرسی از نظرت میگم من از یه مرد۳۳ ساله خوشم میاد خودم ۲۰ سالمه فقط دیدمش یه جای اداری اون ...

پیش‌تر اینکه گزینه بودن یه شخص با عاشقش بشیم فرق داره!!

معمولا آقایون حلقه دست نمیکنن، اگه واقعا براتون مهمه میتونید از همون واحدی که مشغوله غیرمستقیم لینک پیدا کنید و به جواب برسید!!

ضمنا اختلاف سنی روهم درنظر بگیرید!! شما در دهه کشف و شهود هستید و اون در دهه انتخاب آگاهانه!!

پیش‌تر اینکه گزینه بودن یه شخص با عاشقش بشیم فرق داره!!معمولا آقایون حلقه دست نمیکنن، اگه واقعا برات ...

من خودم مرد این سنی دوست دارم امشب میشینم دعا میکنم شاید خدا همه چیز رو درست کنه سعی میکنم بفهمم ولی من اگه به دوستام بگم میفهمم مجرده یا متاهل ولی میپرن میرن باهاش چون تا من نگم کسی بهش توجه نمیکنه زیاد اونم تو دید نیست  درگیر دوس پسرا و کراشای خودشونن تا من بگم همه میدون سمتش دفعه قبلی هم من از یه پسر خوشم اومد گفتم بهشون دیدم دوستام رفتن سمتش هی عشوه میرن آخرش پسره رفت با یکی از دوستام رل زد بعد کات کرد بعد الان با یکی دیگه  از دوستام داره لاس میرنه  بخدا که راست میگم نمیدونم قلبشون از سنگه که اینجوری میکنن 

گل هایی  که به مراقبت بیشتری نیاز داشتند  باغبان های بی تفاوت تری نصیبشان شد .....