2777
2789
عنوان

میخواد طلاق بگیره بیایید

266 بازدید | 34 پست

یکی از فامیلامون با شوهرش مشکل خاصی ندارن فقط اون آقا ی دختر داره که ۷ سالشه از اولم مادرشوهر این فامیلمون گفته بود که میبرمش پیش خودم اصلا این بچه از اول پیش مادربزرگش بود بعد چند ماه که از ازدواجشون گذشت بچه رو فرستادن پیش پدرش که باید ازش مراقبت کنه فامیلمون هم گفت من نمیتونم بچه ی یکی دیگرو بزرگ کنم بعد الان میخواد طلاق بگیره بنظرتون کار درستی میکنه؟ 

زن اول شوهره هم فوت کردن

..

اره وقتی انقد بده که دلش نمیاد یه بچه ی یتیم و بغل بگیره و براش مادری کنه طلاق بگیره بهتره.

بمیرم برا اون بچه من

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره وقتی انقد بده که دلش نمیاد یه بچه ی یتیم و بغل بگیره و براش مادری کنه طلاق بگیره بهتره.بمیرم برا ...

اخه از اول گفتن دیگه پیش مادربزرگشه بعدشم عزیزم حق بده آدم واقعا بچه ی خودشم به زور بزرگ میکنه چه برسه به ی بچه ی ی آدم دیگه

..
اخه از اول گفتن دیگه پیش مادربزرگشه بعدشم عزیزم حق بده آدم واقعا بچه ی خودشم به زور بزرگ میکنه چه بر ...

ببخشید ولی نمیتونم خودمو بذارم جاش چون من عاشق بچه هام الانم درخواست دادم بهزیستی برای پذیرفتن فرزند برا همین شاید درست میگی من نمیتونم درکش کنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

نمیدونم خودش میدونه داره چیکار میکنه دختر بچه های 7 ساله شیطون و حرص درار هستن

اصلا اخلاق به کنار واقعا سخته بچه ی ی نفر دیگه رو بزرگ کنی مشکلات خیلی زیادی داره فامیلم خیلی حرف در میارن 

..
واقعا از ته دل دارم میگم اصلا دوست نداشتم طلاق بگیرن به خاطر این موضوع هیچکدوم هم کوتاه نمیان صلح کن ...

میدونی مشکل اینجاست روز اول بهش گفتن بچه پیش مادر بزرگشه شاید میگفتن پیش باباشه دختره باهاش ازدواج نمیکرد

خیر اون بچه که گناهی نداره سردر گم باشهمگه از اول نمیدونست بچه داره؟؟یه قدم برای خوشنودی خدا برد ...

میدونست بچه داره ولی از اول توافق کردن که بچه پیش کی باشه

..
ببخشید ولی نمیتونم خودمو بذارم جاش چون من عاشق بچه هام الانم درخواست دادم بهزیستی برای پذیرفتن فرزند ...

خدا خیرتون بده عزیزم ایشالله خدا هر چی دلت میخواد بهت بده امیدوارم زندگی خیلی خوبی داشته باشی معلومه دلت خیلی بزرگه 💝

..