2777
2789
عنوان

میخواد طلاق بگیره بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
اصلا اخلاق به کنار واقعا سخته بچه ی ی نفر دیگه رو بزرگ کنی مشکلات خیلی زیادی داره فامیلم خیلی حرف در ...

من فقط جنبه رفتار با دختر بچه 7 ساله رو نگاه کردم رو مخ بود 

دیگه ثواب هم داره بی مادره این حرفا.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره شاید بچه واقعا اذیت میکنه که مادرشوهر گفته نمیتونم عروس هم از پسش برنمیاد

مشکل اینجاست این بچه از اول پیش مادربزرگش بوده حالا نمیدونم چرا مادربزرگه الان اینکارو میکنه

..
خدا خیرتون بده عزیزم ایشالله خدا هر چی دلت میخواد بهت بده امیدوارم زندگی خیلی خوبی داشته باشی معلومه ...

فدات‌بشم خوشگلم نظر لطفته انشالله زندگی شماام پر از خیرو برکت باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بچه مادرش فوت کردهمادری وجود نداره ک مشکل ایجاد کنهکاش قبول کنهمحبور نیست براش مادری کنه که

اخه واقعا سخته بچه ی نفر دیگه رو آدم بزرگ کنه و بهش برسه فامیلم هر روز ی حرفی دربیارن بعد اینا از اول توافق کردن که بچه پیش کی باشه

..
واقعا از ته دل دارم میگم اصلا دوست نداشتم طلاق بگیرن به خاطر این موضوع هیچکدوم هم کوتاه نمیان صلح کن ...

اولا کار مادر شوهره درست نبوده که قول داده ودروغ به لین بزرگی گفته بعدشم باید این خانم پیش بینی میکرد که ممکنه بچه ۷ ساله رو مجبور باشه خودش نگهداری کنه چون اومدیم مادر شهر فوت کرد یعنی این بجه باید میرفت یتیم خونه خدارو خوش نمیاد چقدر بعضی از ما خودخواه شدیم از خدا نمیترسه حالا طلاق بگیره بهتر از این آقا میاد میگرتش 

اخه واقعا سخته بچه ی نفر دیگه رو آدم بزرگ کنه و بهش برسه فامیلم هر روز ی حرفی دربیارن بعد اینا از او ...

زنه حق داره بهش دروغ گفتن 

ولی یه درصد قک میکرد اگه مادربزرگه بمیره تکلیف بچه چی میشه! 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ارومیه ؟ یا دردسر سازه؟ 

اگه بچه بی دردسریه کاش همه باهاش صحبت کنن عین بچه خودش بزرگش کنه . بهشت و می‌خره برای خودش. منم دختر شوهرم و خیلی دوست دارم . البته ۲۴ سالش بود وقتی ازدواج کردیم.  یه مقدار صبوری و گذشت مشکلات و اگه  خیلی حاد نباشن و حل میکنن