2777
2789
عنوان

شما مادرشوهرتون که میاد خونتون

998 بازدید | 53 پست

تو آشپزیتون دخالت میکنه؟

من وقتی زنگ‌ میزنن میگن میایم هی به شوهرم میگن بگو کتلت گوشت درست کنه

از لحظه ایم میان همش میاد میگه چی درست میکنی؟ خیلی وقتا دلم میخواد از بیرون غذا بگیرم هی میاد به شوهرم‌ میگه چی درست میکنه؟

اگه هم دیر بیان اول میاد سمت آشپزخونه ببینه من غذا درست کردم یا نه.

اکه فرداشم بمونه همش فکر غذای فرداشه‌.

خیلی از این اخلاقش بدم میاد خب زن هرچی گذاشتم جلوت بخور.

از الان استرس دارم برگردم خونم میخواد بیاد (شهر غریبم)

بنفشه🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ عیبی داره حالا

هرچی اون گفت تو بپز

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید

نه اتفاقا میپزه و برام میاره 

سحر ماه رمضان کلا خودش درست می‌کنه همسرم میره میاره سر همین خیالم راحته 

خونمم بیاد ببینه حال ندارم خودش میپزه 

اگه خودمم بپزم حتی شده املت با تعریف میخوره 

نه کاری نداره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید