2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهرت رو ببخش تا با خانواده ات خوب شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 139 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جای تو بودمبعد تعطیلات مهریه مو اجرا میذاشتمبه هر حال، عندالمطالبه هست دیگه،،،پ ن: حضرت زهرا فرمودند ...

🥲🥲واقعا؟؟من بخشیدممم

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

سلام عزیزم

چرا برات مهمه باهاشون خوب باشه؟

منم مثل شما بودم واسم‌مهم بود ولی الان دیگه مهم نیست

خودش عوض شد،اولش میگه بریم خونه ی مامانت 

من میگم نه😁

میگه قرار بزار بریم یه جا،من میگم نه😁

تا وقتی برات مهمه گرو کشی میکنه

بگو خانوادم نمیخوان تو رو ببینن 

جای تو بودمبعد تعطیلات مهریه مو اجرا میذاشتمبه هر حال، عندالمطالبه هست دیگه،،،پ ن: حضرت زهرا فرمودند ...

🥲🥲واقعا؟؟من بخشیدممم

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

پشت سرش یه نقشه ای هست...حالا خوب نباشه نمیشه؟مال تو باز خوبه گفت مهرتو ببخش باهاشون رفت و آمد کنم من میگفت حجتو ببخش بعد باید سالی یه بار مادرتو ببینی سالی یه بار زنگ بزنی بهش...

محضری

می‌تونه ازت پس بگیره،ماشینوعوض کن،خونه هم هبه کن به یه فرد قابل اعتماد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

مردی که مهریه نمی‌گیره و مردی که از خانمش میخواد مهرشو ببخشه ی ریگی ته کفششون هست

بگو دوست داشتی خوب باش با خوانوادم نمیخوای فرقی به حال من نداره 

نقطه ضعف نشون نده

یک کلام بگو نه 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بگو نفقه مو بده شلم ناهار بدم بهت 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید