2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهرت رو ببخش تا با خانواده ات خوب شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 139 پست

احیانا در زمان بیماریت بهت خیانت نکرده؟؟؟اجالتا نمیخاد امروز مهرتو ببخشی فردا ببرتت بزارتت خونه بابات و با عشق جدیدش بره دنبال سرنوشتش؟؟؟؟بزار اونقد فوش بده جونشش بالا بیاد.. تو و خانوادت نیازی ب رفت وامد بااین موجود ندارین. اینو به خودشم بگو

۱۵ ساله با همیم یکسال از این ۱۵ سال یادم نمیاد با یک نفر مشکل نداشته باشه هر سال با یکی از اعضای خان ...

مشکل ارتباطی داره خودتو از کشمکشهاش دور نگه دار ولی تومنی از حق و حقوقت رو نبخش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احیانا در زمان بیماریت بهت خیانت نکرده؟؟؟اجالتا نمیخاد امروز مهرتو ببخشی فردا ببرتت بزارتت خونه بابا ...

قبلا بهش شک نداشتم ولی الان خیلی بهش مشکوک شدم با رفتارش

میگه من یکسال برات رفتم تهران و برگشتم خانه و ماشین به نامت زدم ۴۰۰ میلیون خرج دوا درمونی کردم باید ...

خیلی بده توهین به خانواده 

من شوهرم اصلااا اسمشونو نمیاره ینی اگر بیاره ولش میکنم و میرم 

خودمم همین حس رو میکنم اما میگم گناه بچه هام چیه

بهتره دیگه درمورد مهریه وخانوادت کلامی حرف نزنی بزار زندگیت به همین روالی هست بگذره اصلا رفت وامد نکن ولی همسرت مرد خوبی برای در مانت هزینه کرده خوته وماشین به نامت زده حالا یه حرفای بی مهری می زنه شاید کسی پرش کرده نسبت همسرت بدبین نشو همسر من خیلی ثرمنده دریغ از یه پاپاسی که به نامم برنه ،دیگه برات مهم نباشه که رفت امد کنه کلا حرف از مهریه هم نزن با همسرت هم خوب باش پول اونقدری هم ارزش نداره این که می گی برای بچه هام از پدرش هم به بچه ها می رسه چرا نگرانی اون پدر بچه هات معلوم که بچه هاشو دوست داره 

نصفشو ببخش

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...