2777
2789

من جمعه یکم گرفتم 

والا یکی میگه برا زیر دوساله یکی میگه ۳ سال یکی هم میگه ۵ سال 

من یه پسر ۴ ساله دارم یه پسر ۲۲ ماهه 

۱۲۶۰ بهمون تعلق گرفت دهک ۷ هستیم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما رفتیم بگیریم گفتن دهک1تا5میدن فقط

ما دهک ۷ هستیم عزیزم گرفتم 

شما بچه تون چندوقتشه ؟

برنامه شما رو نصب کنین کد ملی همسرتون و یه شماره به نام همسرتون میخواد وارد کنین 

بعد کد به شماره همسرتون میاد بزنین و وارد برنامه شین قسمت بالاش بزنین طرح یسنا دیگه  اوکی کنید میزنه چقدر بهتون تعلق گرفته 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید
من جمعه یکم گرفتم والا یکی میگه برا زیر دوساله یکی میگه ۳ سال یکی هم میگه ۵ سال من یه پسر ۴ ساله دار ...

خب برای هردوشون ریختن حتما سال قبلم شما گرفتی؟

بعد مطمعنی برای کودکاتونه شاید کالا برگه برای یارانس یا اونو خرید کردید شما

خب برای هردوشون ریختن حتما سال قبلم شما گرفتی؟بعد مطمعنی برای کودکاتونه شاید کالا برگه برای یارانس ی ...

نه من سال قبل از اینجور کالابرگی نگرفتم 

اره طرح یسنا برا بچه هاس 

نه کالابرگ یارانه نفری ۳۵۰ گرفتیم ۱۴۰۰ شد یه پست دیگه توضیح دادم که چه برنامه ای نصب کنین موجودیتون طرح یسنا مشخص میشه چقدره 

بیشتر ببینید
ما دهک ۷ هستیم عزیزم گرفتم شما بچه تون چندوقتشه ؟برنامه شما رو نصب کنین کد ملی همسرتون و یه شماره به ...

طرح یسنا فرق می‌کنه بااین طرح یسنا برای مادرای باردار که کودکشون تا دوساله تعلق میگیره این که من میگم برای بچه های زیر ۵ساله که تا دهک۷هستن اصلا هیچ کجا اعلام نکرده بود 

نه من سال قبل از اینجور کالابرگی نگرفتم اره طرح یسنا برا بچه هاس نه کالابرگ یارانه نفری ۳۵۰ گرفتیم ۱ ...

نمیدونم چرا برای ما نریختن بچم زیر ۴ساله یه بچمم تو بهزیستیه اصلا نریختن هرچی کد میزنم

طرح یسنا فرق می‌کنه بااین طرح یسنا برای مادرای باردار که کودکشون تا دوساله تعلق میگیره این که من میگ ...

آهان پس من طرح یسنا رو یکم گرفتم منم پسر کوچکم  ۲۲ ماهشه 

پس من از این طرح خبر ندارم عزیزم 

پسر بزرگمم۴ سالشه پس اگه زیر ۵ سال بدن تعلق میگیره دهک هفت هستیم 

بیشتر ببینید