2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهرت رو ببخش تا با خانواده ات خوب شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 139 پست
خیلی عجیبه که باج میخواد. قبلا سرش دعوا داشتین یا هیچوقت تهدیدش کردی؟ سوای از باج و اینا اگه خونه و ...

ب نظر منم منطقیه اگر خونه و ماشین بنامش هست مهریه نداشته باشه

اما قانون جدید مرد میتونه خونه برگردونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این نقشه داره برات ممکنه خونه و ماشین و هبه اعلام کنه مهرت و هم ببخشی راحت طلاقت بده خونه ماشین و به نام یکی از نزدیکانت بکن و دوباره به نامت کنن با مشورت وکیل دیگه هیچ کاری نمی تونه کنه 

حضرت زهرا از این حرفا نمی‌زنن عزیزم اگر هم زدن فکر میکردن تمام مردا مثل همسر خودشون باشرف هستن

نه عزیزم

مطمئنم

به هر حال ، مقام کمی نیست که همنشین حضرت زهرا باشی

هرچند من خودم کار طلاقم درست بشه، مهریه رو نمیبخشم

ببین من مریضم کنسر سینه ام مهریه حق بچه هامه ولی خیلی بی انصافی میکنه خیلی دلم رو میشکنه به نظرت نصف ...

الان صدو چهارده تاش یازده میلیارد مگه چقد ثروت داره ببخشی هم نصفش و هنوزم مهرت زیاده ولی کارش زشته ،چرا باید این حرف وبزن به نظرم نگران ایندش که از خودش هیچی نداره و هر چی کار کن همش مال شماست بهش دلگرمی واطمینان خاطر بده

الان صدو چهارده تاش یازده میلیارد مگه چقد ثروت داره ببخشی هم نصفش و هنوزم مهرت زیاده ولی کارش زشته ، ...

خودش دو تا خانه ی دیگه بنامم هست تازه میخواد خانه ها رو تبدیل به یک خانه کنه مطمئن نیستم بازم به نامم بزنه

مهریه حق بچه هاته اینکار رو نکن خوب نباشه مشکلت چیه؟

دلم میخواست با خانواده ام خوب باشه ولی اینطوری که میکنه میگم ارزش نداره ..نهایت خودم میرم اون نیاد