2777
2789

یعنی یهویی شد و اصلا باور کردنی نبود براتون اصلا تو فکرش نبودید و کاملا ناامید بودید ولی اتفاق افتاد و الان‌خوشبختید

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

هنوز پیداش نشده، ایشالا هیچ وقتم نشه و از همون کنارا بره 

«از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهی شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..»                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم شماره داد

باهاش دوست شدم

بعد فهمیدم اسمشو و شغلشو بهم دروغ گفته

کات کردم باهاش

تو فکر درسام بودم ولی گهگاهی به فکرش می‌افتادم چون از ته قلبم اولین مردی بود که دوسش داشتم و بهش دلبسته بودم

بعد از سه ماه تلاش هرکاری می‌کرد برام که بر گروه حتا پیشنهاد ازدواجم بهم داد ردش کروم

بهم تجاوز کرد و مجبورم به ازدواج

حتا فکرشم نمیکردم و به ذهنم خطور نمیکرد  همچین اتفاقی بیوفته  همچی یهویی شد

برای سلامتی  خودم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید 

بهم شماره دادباهاش دوست شدمبعد فهمیدم اسمشو و شغلشو بهم دروغ گفتهکات کردم باهاشتو فکر درسام بودم ولی ...

تجاوز ؟کجا؟😐

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
چرا

نمیخوام 

«از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهی شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..»                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید
من همینجوری الکی داشتم باهاش چت میکردم،بعدچت هامون ادامه دارشد،بعدش ۶سال دوست شدیم، الانم۱۳ساله ازدو ...

چقدر حوصله داشتی😐😂

من باختن و بلد نیستم🐈🤍