2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17361 بازدید | 267 پست
اونوقت چجوری به مهمونا فهموندن که فقط افطاریه شام در کار نیس ؟😁

اره واقعا من مهمون میاد پیش غذاوغذا ودسرومیدم بعدش یه دورچای ومیوه هم میدم میگم فکرنکنن کم گذاشتم برامهمونم😁

گاهی انسانم آرزوست
چون باباش اصرار ب قرمه سبزی داره میگمولی باباش خیلی دل مهربونی داره ک میخاد قرمه بده هرکی دیگ بود اص ...

بلاخره ابجیشه😑

من ک اصلا دوست ندارم بیان

عمم خیلی کارش زشت بود 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله ما ک خودمون رو ننداختبم خودشون زنگ زدن

کارشون چقدر زشت بوده بخدا از وقتی با نی می سایت اشنا شدم ی حرفا هایی میشنوم اصلا شاخم از تو کمرم زده بیرون چقدر دنیا پر از ادم های عجیب غریبه یا قمر بنی هاشم

وای جلو باباتون رو بگیرید الان فکر میکنن کار خوبی کردن احترام نزاشتن

نمی‌تونیم باورت میشه از دیروز هزار بار با مامانم دعوا کردن 

مامانم مرغ رو تبدیل به قرمه کرد

اره واقعا من مهمون میاد پیش غذاوغذا ودسرومیدم بعدش یه دورچای ومیوه هم میدم میگم فکرنکنن کم گذاشتم بر ...

اره خواهر منم همینم تازه اون روز فقط مادرو پدر همسرم بودن من استرس داشتم چیزی کم نباشه

بلاخره ابجیشه😑من ک اصلا دوست ندارم بیانعمم خیلی کارش زشت بود

اسی مدیونی اگه یه بسته قرص سی لاکس نخری برززی توغذا عمه ات کارش ضایع بود زشت بود واسه یه ثانیه اش بوده

گاهی انسانم آرزوست
اینا مذهبی و مقید نیستن، مذهبی نما هستنآدم وقتی از مهمونش خوب پذیرایی کنه در درجه اول برای خودش ارزش ...

من کلا بند شکم نیستم ولی رفتارشون نامحترمانه بود،مثلا یه جا بیرون بودیم با همدیگه بچه من اومد یه نوشیدنی بخوره بچه دو ساله یهو به بچه گفت این مال فلانی(یعنی بچه خودش) به بابات بگو برات بخره ،من همون موقع زنگ زدم همسرم گفتم ابمیوه بخر گفت خریدم تو یخچال.همه خرج مسافرت با ما بود یعنی مادر خرج سفر بود همسرم که بعدها برگردیم حساب کنند دو سه ماه بعدش هم حساب کتاب کردند.کلا آدمای سمی بودند‌.

کارشون زشت بوده جدا ، هیچکس گدای نون پنیر نیس که بکوبه دو ساعت رفت و امد اونو بزارن جلوش☹بعد بگن ممن ...

ازین حرص میخورم ما می‌خوایم بهشون شام بدیم