2777
2789

اگه دوست دارین تو خونه و با گوشی درامد داشته باشین نتورک مارکتینگ رو بهتون پیشنهاد میدم بسته به تلاش و فعالیتتون درآمد هم متغییر هست

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترشی خیارشور😂😐

ترشی خیار شور خنده داره؟

در حده ۵تومن راحت درمیاد

من خودم قصددارم معازه سبزی آماده یا نون فانتزی بزنم درآینده 

الآن خودم وشوهرم کارمندیم روهم۳۰تومن حقوقم.نه 

اونطوری حداقل۵۰درمیاد 

چه جوریه بلد نیستم

طب سنتی هست زیر نظر شرکت نیوشانیک

هم قانونیه هم شرعیه

مشاور سلامت میشیم و با زبانشناسی مشکلات افراد رو بصورت تماس تلفنی و از روی زبانش بهش میگیم و بهش پک درمانی پیشنهاد میدیم و پک می‌بندیم براش و پورسانت میگیریم

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین

چه جوریه بلد نیستم

عزیزم نتورک‌مارکتینگ رو‌من پیشنهاد نمیکنم.من خودم به دوره رفته بودم برای طب سنتی که زبان شناسی و این چیزا هم توش بود.اول باید خودت خرید بزنی .آموزش که دیدی حالا بدویی دنبال کسی که یا بخوای درمان کنی که بر اساس درمان بهش چیزی بفروشی .که اگه فامیل و آشنا نداشته باشی ازت خرید کنن سود نمیکنی 

نه شرق تهرانم

تو شرق تهران اگه بری فروشندگی و یا حسابداری خوبه.نمیتونم بهت بگم بری فروشگاه‌هایی مثل جانبو یا هر فروشگاه دیگه ای چون دهن سرویسی داره یعنی کاری که تو اون فروشگاهها ازت میکشن به حقوقش نمی ارزه(با فروشنده هاش صحبت کردم البته من ساکن کرجم)

توی همه جا منحرف جنسی هست باید با یکی بری بدونن بی کس و کار نیستی.

چه نرم‌افزاری بلدی؟

اینو من پیشنهاد نمیکنم .

قرار نیست چون شما نتونستی موفق بشی حالا به هر دلیلی دیگران هم موفق نشن

اینهمه افراد که موفقن پس از کجا اومدن

همه جور افراد هم توش فعالیت دارن